Home > Uncategorized > hari seNiN~~

hari seNiN~~

selamat dtg ari isnin~~~ngeeee…alhamdulilahhhh aku dah siht sekrg….ari jumaat aritu aku MC…kehkeh…best gilerrr duk umahh walaupun rumah ku kecilll tp tu laa tempat aku berlindung selama 3 bulan kat pontian nih…

n aku dgn bhgianyerrr menunjukkan muke ku yg ceria sokmo nih….kehkeh nak tgk….waaaa ari isnin yg merah menyala g2 hakhak


emm ekcely aku nak story laaa…sepanjng aku kat umah…ehh jap start dr ari jumaat….huh pg2 aku bgn mcm nak pengsan…dengn sumbat idung+pening+batuk2 adoyaiiii sabor je lahh….aku terus amik fon kol ummi aku…wahhh dgr sore ummi terus sebak aku…maklum leee dah jauh2 demam lak…mahu aku jadi pencinta air mata jap kehkeh….

pas tu bile ummi kau dgr jekk sore aku yg ala2 rockers tu terus die jerit….

“mung demam ke Ha??? dok soh g kelinik…g sepital besor lalu!!!”

waaa tekujat aku hahah ye lahhh tak sempat nak ckp per2 ummi aku dah bg arahan…heheh so aku pon dgn lemah2 di pagi harii terus laa bersiap g sepital pontian..means kelinik kesihatan lee….g je sana pas amik no n kad aku kena check saringan h1n1 huwaaaaa sabo22222….

tp alhamdulillahhh aku ok just demam biasa jekk hehe….

so aku di bgi MC..wahh lega aku dpt rehat2 kat umahh heeee….tu je lahh story aku setakat nih kehkeh……jd sekrg aku dah sht alhamdulillahhhh~~~~~
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 10/08/2009 at 3:16 pm

    selamay ari isnin cikgu:)

  2. 10/08/2009 at 4:47 pm

    alhamdulillah..dh sihat pn cikgu kte ni..

  3. 10/08/2009 at 8:55 pm

    kalau ye pun nak amik gambr.. kemaskan laa ruangan blkg tu.. adoi.. ha ni laa.. hihihi

  4. 10/08/2009 at 10:31 pm

    sonotkan dpt rehat2 kt umah..slamat ngajar kembali cikgu:)

  5. 10/08/2009 at 10:45 pm

    merah tu peeeewitttt

  6. 10/08/2009 at 11:13 pm

    السلام عليكم: اف خبر أكو.سموك صيحت

  7. 11/08/2009 at 1:06 pm

    ura jeles r tuhh muhaha..tu tempat sangkut2 tudung laa…umah bujang kanggg biasa r…hekhek

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: