Home > Uncategorized > deMam~~~

deMam~~~

ayyakkkk~~~~~~~~~~~~~~brek2 sini jap..
adeyyy aku demam nihh tetibe jekk..
bgn tido terus demam..padahal smlm sihat walafiat…
per2 pon aku terima dengan redha hukhuk…

emm then pg2 aku hanto msj kat ustz khuzairi merangkap guru pembikbing aku suh masuk kelas..sbb aku tak larat wei…
ni pon pakse g sekolah sbb mls nak amik MC…
kang tak pasal2 kena extand 2weeks..huhu

so aku lepak dlm bilik guru jek…
kebetulan plakk aku puase nisfu syaaban..
hemm semoga dosa2 aku diampunkan…
pose+demam…hukhuk…amiinnn

emm aku nak story skit…
ujung minggu nih aku nak siapkan ros..
hope menjadi laa perancangan aku…
ye lahh tinggal lagi 2 minggu…
hari2 lain nak wat tp duk bz wat lesson n wat perancanagn tuk gune ABM..
nasib guru praktikal yg amat mengerikan…
hehe bak kata guru pembimbing aku laa kan…
aku meng’iye’kan aje…

adehhh ponin dah….
aku setop here lah yek…

lain kali aku coret2 lagik!!!!!!!!!!!

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 06/08/2009 at 3:08 pm

    hati2 ha..skrg penyakit 'tu ' makin menular..hope ha dijauhkan amin…

  2. 06/08/2009 at 3:19 pm

    haa tu laaa..isu gak..tp memang musim org demam sekrg kan..housemate 2 org doh demam..huhu…cikgu2 pon ramai demam…so terjangkit demam…hope sumenyer ok

  3. 06/08/2009 at 10:02 pm

    aku batuk2uhuk2

  4. 10/08/2009 at 12:13 am

    adik farha,semoga dah sihat la…

  5. 13/08/2009 at 10:24 pm

    ha yani suke sgt cikgu praktikal..sbb banyak idea nak ngajar..teringat ke cikgu hilyati..best kn?byk kali gok jupe die kt gong badak..pt malu nk tegor..huhurasanya die mmg duk area tu la

  6. 14/08/2009 at 2:52 pm

    yani: hehe dulu kiter tgk die ngajo..n skerg ha lak yg laluinyer…so far kami dak2 praktikal memang kena wat sesuatu yg baru…lagi2 ha minor IT so ngaja byk gune slide…mcm2 leh wat hhee…emm cikgu hilyati yg ngajo math eh??? hehe ke yg mana..lupe lok haa

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: