Home > Uncategorized > naK pRoMote!!

naK pRoMote!!

aii kengkawan!! selamat pg diucapkan if korg bc wakti pg..if korg baca anotther time korg tukar sendiri muhaha…

dgn malu2 kerbau dr aku…ni aku nak promote r kedai aku..aku panggil gerai jek…sbb perniagaan kecik2 jek…lagipon aku baru je nak berjinak2…so dtg laa bg support ye…

n aku nak mintak jasa baik korg…bg pendapat n cadangan tuk aku mengupdatekan lagi kedai aku nih…aku rasa masih terlalu cetek ilmu biznezz aku nih…

wat masa sekrg aku baru jual kerongsang…tuk barangan lain nanti aku akan update dr masa ke semasa…!!!

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 22/06/2009 at 11:15 am

    xsabar nk beli. Hehe

  2. 22/06/2009 at 3:18 pm

    waa, slmt brniaga..

  3. 22/06/2009 at 5:06 pm

    smoga suksess sis 🙂

  4. ai
    26/06/2009 at 5:25 pm

    oooooooo…e-bulan tu kau punye ke dek? nnt aku link kan kat side bar kedai aku tu ye…GUD LUCK utk kita! hihihi

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: