Home > family, happy owezz > FamiLy daY aGro baNk~~

FamiLy daY aGro baNk~~

tu dia…2hari 1mlm aku g famly day agro bank hehe tempat keje aboh n ummi aku..seronok gakk sbb kawan2 ummi n aboh sume sporting n kelakor hehe paling best time main sukaneka hehe..adoii laaa aku nak story pon tak tahu gane…

pic kat ats nih name n tempat yg aku g…tak sempat nak snap ok sbb ayah aku laju adoi laa…yang aku tahu kat setiu hehe…

ni kontinjen2 group aku hehe sume2 berpangkat emak2 haha ye lahh dah sah2 rakan2 mak aku..tp aku ok jek…apa yg penting KUMPULAN B menang hahaa…ummi aku main pakai baju kurung so korg leh cam kot yg mana satu ummi aku ahaks…

yeah22 dpt adiah hehe hamper..aku dpt dua hamper sbb ummi n aboh aku kan keje situ..so sume satff dpt hamper hehe aku tukang bergambo jekk wahaha..

ni ayah aku..tu pic die ngan anak sapa tah…yg pic kat bwh tu aboh dat hamper hehe aku pon amik peluang berposing waaaaaa

hemm byk lagi yg nak aku kongsi tp mcm tak cukup jek nak atory kat sini…n ada laa beberapa pic yg aku snap yg aku rasa mcm duk luar negara lak wakakak…berangan jekk aku nihh..

wahh ni rosy hehe..di depan bilik aku…tak best duk sini huhu tp sekurgnye ada tenpat tido kan hehe

poring atas rakit…wahh saat yg paling best sbb aku first time main benda alah nih hakhak…best2!!!

haa ni lahh rakitnyer..tu kwn ayah aku duk layan anak die…kalo ikutkan kena byr main nih tp kami2 ni tak kena sbb dah amik pakej keseluruhan hehe glepor aku n rosy duk main tarik2 haha seronok sgt3!!


then aku pon nak balik…ni laa pakaian aku bg balik hehe..tu pon terus g Pasir Putih..tuk pengetahuan korg aku dah tua nih baru 2x g kelantan adoii laa padahal tak laa jauh sgt..enth macm tak berminat nak g sana..aku g td pon sbb ummi aku nak beli pe tah heeh so aku ikut je laa lagipon dah dekat ngan tempat aku g famly day tuh hehe

Advertisements
Categories: family, happy owezz
  1. 13/06/2009 at 11:28 pm

    waaa.. bukan main ye.. hehe.. ole2 utk ura.. ade tak?

  2. 14/06/2009 at 8:45 am

    banyak ke dapat hadiah… kalau banyak bagi sikit

  3. 14/06/2009 at 10:11 am

    waaa, tahniah juara.. cm best je naik rakit bratap, hehe..

  4. 14/06/2009 at 11:16 am

    ura: alamak…ole2 tak de laa ura hehe

  5. 14/06/2009 at 11:17 am

    haruan: byk gak..tp dah bg kat kezen separuh hehe

  6. 14/06/2009 at 11:17 am

    abg: best sgt2 hehe…tarik pakai tali pas tu bg ikan mkn..byk sgt ikan..sampai geli lakk ayg tgk hehe

  7. 14/06/2009 at 6:53 pm

    gambar last tu ada gaya mak orglarikkkkkkkk

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: