Home > random onlyy > ZaTi & Si MaWas

ZaTi & Si MaWas

ye haaaa aku nak promote nih…..
bestt wooo cite nihh…
jom laa yan…
tp kat tV tinggal 3 episode lagii hehe
so korang layan kat u tube je
best
tgk laaa tak rugii
bg aku cite ni mcm tak logik tp dr sudut sihir yg die wat tuh ok laaa
tak nampak cam kelakor pon
best n menyakitykan hati kalo tgk hehe
aku mls nak story lebih2..
kalo korg nak tahu kesahnye
korg layan jekk
aku jaminn
KOMPOM BESTTT!!!
hakha
Advertisements
Categories: random onlyy
  1. 10/06/2009 at 11:40 am

    zzzz mawas die tak real heheh

  2. 10/06/2009 at 11:56 am

    hehe.. zati n si mawas brtopeng hensem.. waaa.. mmg best citer ni.. adik2 suke tgk..

  3. 10/06/2009 at 12:15 pm

    silampuneon: memang laa tak real tp ok pee…abg: waa tgk laa best tau

  4. 10/06/2009 at 12:31 pm

    nak jadi mawas nie

  5. 10/06/2009 at 12:46 pm

    uiks..ko nak ke?? haha

  6. 10/06/2009 at 1:29 pm

    Hari tu tgk gak citer ni tapi cam meleret jer jln citer dia.

  7. 10/06/2009 at 3:56 pm

    citer ni da nak abes..awat promote lambat sgt

  8. 10/06/2009 at 3:57 pm

    gedik gler nenek kebayan tu. Pastu rasuk org, jd gedix cam dia juga..ish..ish..

  9. 10/06/2009 at 4:40 pm

    huhu huda mmg layan pun cite ni..la dolce amira n bio-nik..huhu…best gile

  10. 10/06/2009 at 6:03 pm

    miss oren: alahai awak nih..sy pon baru tgk tau..b4 this sy duk hostel..so tgk pon 2minggu last dah..tu yg sy ckp tgk kat u tube sbb dr episode awal sy tgk kat u tube jek

  11. 10/06/2009 at 6:04 pm

    misz_zana: a`ahh geram siot…kalo die jd tua pon gedik gak benci tgk eeeee

  12. 10/06/2009 at 10:10 pm

    nenek kebayan, fush.. menajdi lakonannya. suka golek3 tgk dia gedik. haha

  13. 10/06/2009 at 11:00 pm

    ura: haha…tu r..ha benci giler kat nenek kebayan weiii…nok marohh wasee huhu

  14. 11/06/2009 at 11:49 am

    alamak me tak tgk pun…harus cari nie…best ke sis? cite kelakor ke cite seram???

  15. 11/06/2009 at 12:21 pm

    encik raps..tak kelakor pon..tp ok laa..kisah org main ilmu sihir

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: