Home > koLeksi > SubHaNaLLaH~~

SubHaNaLLaH~~

magrib td aku dpt mms dr adik aku nur…die g program anak angkat kat besut..tak silap aku kat permaisuri kot…setahu aku program g2 ada je aktiviti2 nye..hehe hope die happy la…sbb ummi n aboh aku bukan main susah nak lepas die g sana…

ehh melalut dohh…ni aku nak tunjuk pic yg die send kat aku..meanss pic nih real la…n exklusif g2 ahaks…
tetibe nur anto mesj camni kata aku: “kakha, td no g ladang tembikai, ada kalimah Allah di kaki langit..”
aku bukan main tekejut tau…subhanallah..hy itu yg mampu aku ucapkan..so aku nak kongsi lahh pic nih…

ni pic original yg adik aku send magrib td

nampak tak dlm bulatan tuh….kalimah ALLAH…subhanallah~~~

Advertisements
Categories: koLeksi
  1. 07/06/2009 at 10:34 pm

    subhanallah.. 🙂 allah itu maha besar.. ustazah azura.. hehe

  2. 08/06/2009 at 10:11 am

    www, indahnya.. Allah maha besar..

  3. 08/06/2009 at 9:38 pm

    subhanallah 🙂

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: