Home > sekadar story > aku nak kaWen???

aku nak kaWen???

huwaaa
sekrg musim kawen kan???
aku pon berangan laaa mcm mana laa aku kawen nanti ek??

pelamin wane pe??
baju camner??
mcm mana tentatif program hari persandingan aku??

adehh tetibe pening laa aku pk hahaha
sengal plak rase…haha

nape aku terpikir ek??
mungkin faktor umor kot…
aku dah 24..
dah sesuaiii nyahhh kalo aku nak kawenn..
tp memandangkan masih belajo lagii…
so aku bajet 26 paling lambat..ok tak??

hekhek waaa…
tetibe malu sendiri plakk
hakhak

Advertisements
Categories: sekadar story
  1. 06/06/2009 at 10:13 pm

    sape calonnya??hihihihihi

  2. 06/06/2009 at 10:18 pm

    jangan fikir dulu. kalau dah konform nak kawen nanti baru bincang tema… jangan tema yang dipilih sebelah pihak suka…. kacau oooooooo syok sendiri kata orang

  3. Lun
    06/06/2009 at 10:43 pm

    12.12.2012trikh yg bst tok kwin ^_^

  4. 06/06/2009 at 11:08 pm

    2012?? uiksss tua dah sy masa tuhh tak nakk….paling lambat 2011

  5. 06/06/2009 at 11:23 pm

    waaa… ha dalam mood nak kawin laa.. tepuk tangan.. sengaL

  6. 07/06/2009 at 2:02 am

    ish..da lewat tu bagi seorang wanita tuk kawen…sebab wanita ni elok kawen awal…hihi…jgn marah aa….:D

  7. 07/06/2009 at 8:50 am

    haaa tu laa..aku tak kesah..tp nak wat camne dah rezki aku lewat…tu yg aku susah hati sekrg nihh

  8. 07/06/2009 at 9:17 am

    pening kepala pikir pasal kawin ni hahahah

  9. 07/06/2009 at 1:17 pm

    rancang dari awal .. bulatkan kata sepakat .. bincang sama2 .. jangan nanti sorang pakai lain .. sorang lain pulak lain .. laksanakan bersama..

  10. 07/06/2009 at 7:16 pm

    jom lah

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: