Home > family > aKu beKeNg??

aKu beKeNg??

huwaa2….aku bekeng?? eh eh jap..bekeng tu apa?? maybe ada org tak phm kot..ok let me ecepelin…hakhak bekeng tuh garang la…hehe hah dah tahu?? ok jom sambung story..
hemm aku bekeng ke?? hekhek memang pon…tgk skit muke aku…kuang2..muke selenger wakaka…sian bakal laki aku..sbb aku bekeng…hemm dah memang sifat aku hakhak…tp org kate tak kenal maka tak cinta hakhak..

lihat muke ku??? garang ke?? muke tak senyum hekhekhek

ok laaa aku ngaku aku bekeng…wakka..aku suke marah2..uihhh aku tak tahu nape..ni beberapa ayat yg selalu aku kena…

“mung bekeng ork ha…”
“bekeng dehh kak nihh”
“kakha ni maroh2 sokmo!!”
“akk tgk muke adik nih garang..sesuai jeww jadi cikgu..”

hah tu laa ayt2 yg selalu aku kena..walau g mana2 aku memang selalu dgr ayt tuh hakhak…n sampai sekrg aku dah lali…wakaka….aku rilex jek…dohh aku dilahirkan gini…suke marah2 org hekhek…

tp aku leh ubah kan…sekrg nih aku garang kat anak2 buah aku…waaa suke ngakk gaduh ngan anak buah aku amir hakhak sengaL…degiL sgt huh…so aku garang2 skit hakhak…aku ada sepupu yg takut ngan aku..sbb aku bekeng wakaka best gak..sbb ngan org lain die leh wat dajal…so kalo aku ada die takut skit…

tu amir…hehe budaknye comel tp adoii laaa degiL jgk..tu yg kenamaroh ngan cik Dee die hahaha

jadi bile aku pk2 balik ada baiknye gak kalo aku garang or bekeng nih hekhek…lagi2 aku bakal cikgu..adeh laaa so best gak kan haha…insya-allahh kalo aku ada anak..aku akan garang2 skit ngan anak aku..manjer2 no way man!!!!!! hahaha

so itulah aku…sengaL!! hahahahah

Advertisements
Categories: family
  1. 05/06/2009 at 7:24 pm

    salam…ish,biar bekeng asal hati baik…hihi..jgn maroh2..nnti cepat tue…orang ganu kate..jangang wak muke cettung..kekgi mucung buleh ikat..hak3..=P

  2. 05/06/2009 at 8:16 pm

    aikk en kembara nih org ganu gok ke hehe…

  3. 05/06/2009 at 8:35 pm

    hahaha.. bekeng ke? ok je ura tgk. selalu je ngorat ura.. waa.. manis sokmo tek ura ni.,tu yg ha dok leh bekeng tu.. hahaha

  4. 05/06/2009 at 8:41 pm

    "mak… nak pindah sekolah", komple budak kelas yg ko ajar pasal takut dengan kolalalala

  5. 05/06/2009 at 9:18 pm

    ura: olohh laaa malu2 ha hakhak perasan sokmo ura adoi laaaluffy: haha saper suh degiL…

  6. 05/06/2009 at 9:19 pm

    aku pun nak pindah sekolah…. cikgu nie garang le…

  7. 06/06/2009 at 12:42 am

    gambar first tu macam marah jer??? baru lepas marah anak murid ker??? huhuhuhu….

  8. 06/06/2009 at 9:29 am

    tu muke sy tak senyum haha tu pon org dah ckp garang adoii laaa takkan nak senyum jekk kang org kata giler plakk haha

  9. 06/06/2009 at 9:37 am

    hehe, garang2 kt scol je.. kt rmh xleh grg2 ngat, no way..hehe.. hati kna baik.. tp byak2 senyum syg yer, manis je.. waaa

  10. 06/06/2009 at 3:15 pm

    bekeng ke baking?hehehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: