Home > Uncategorized > sTadiUm runTuH!!

sTadiUm runTuH!!

haha bangge weii nok kabo eaaaa hehek..pg2 hari aku dgr epi panggil aku n kaktie..

“kakha!!!! kaktie!! stadium runtuh!!!”
“hah” aku terpinga2..apa epi nih..tak phm aku..
“stadium runtuh kakha…epi tgk ngah runtuh…baru je runtuhh!!”
“biar betul!!!”
“kat gong badak ke??”
“iyee….ramai org amik gambo..epi dgr bising2..epi tgk stadium ngah runtuh”
“waaa jom ha..g tgk!!!”

kaktie ngan gelepornye pakai tudung ajak aku g tgk..aku pon excited gak…hehe so ni lahh antara pic yg aku snap…

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 02/06/2009 at 11:04 am

    nasib baik bukan time sukma jadi mcm nie…. btw respect to the writer to be the 1st posting bout da accident….mysecondhandpc.blogspot.com

  2. 02/06/2009 at 11:21 am

    tq pics yg cepat.. kejut dengar

  3. 02/06/2009 at 11:29 am

    huh kecoh satu ofis psl ni..seriau tgk rupe stadium tu..sian org y tgh maen bowling..huhuhu

  4. 02/06/2009 at 11:41 am

    bagus2.. berita terkini sungguh.. upload r gambor bnyk2 ket.. biar sumer rakyat jelata tengok..

  5. 02/06/2009 at 12:05 pm

    macam mana ley runtuh ni.. aduhai.. baru je siap.. 😦

  6. 02/06/2009 at 12:51 pm

    musecndhand: hehe samer2…awal dr reporter ag tau hakhak polis pon tak dtg ag hahayani: ye ke?? ada org main masa tu eh?? waaa tak tahu lak ha

  7. 02/06/2009 at 1:08 pm

    ada yang cedra ka? ko ada buat bantuan kecemasan…. hu..hu

  8. 02/06/2009 at 1:12 pm

    trk jgk ek k’adaannyer…btw, thnks 4 da information….a04007

  9. 02/06/2009 at 1:20 pm

    haruantasek: haha aku tgk dr jauh je..awal dr polis n pemberita hahaida: tu r pagi2 lagi..sekrg dah jem kata adik…td pagi tak de org ag

  10. 02/06/2009 at 3:12 pm

    a ah..kjt pa atap rntuh.. hehe, kontractor dr korea tu yg buat atap.. adehla, mjr xde kematian or kecederaan.. keta sebuah dan motr 4 buah yg rnp..

  11. 02/06/2009 at 5:00 pm

    esok baru nk mula sukan staf ipta, tk tau lah jadi ke tok….yg menjadi persoalan, ia runtuh di kala tenang, tiada ribut tiada beliung….

  12. 02/06/2009 at 7:34 pm

    stadium kt ne ni

  13. 02/06/2009 at 7:52 pm

    misluna: kat kuala terengganu, kg sy gak huhu

  14. 02/06/2009 at 10:03 pm

    ada yg cedera ker?huhuhu

  15. 02/06/2009 at 10:12 pm

    tak de luffy…cite bohong je kata ada yg mati adoii la…sapa laa yg bwk cite tuhh

  16. 02/06/2009 at 10:23 pm

    sukan staf ipta tetap on, stadium je yang runtuh, semangat pemain tetap ok, terengganu tunggulah kedatangan kami staf-staf ipta, nanti kita sama-sama buat research apo sebab stadium ni cepat no runtuh

  17. 02/06/2009 at 10:41 pm

    waaa caiyyookk2!!hehe

  18. 02/06/2009 at 11:28 pm

    wat mlu malaysia je..sal stadium ni..huhu

  19. 06/06/2009 at 3:29 pm

    stadium tak runtuh… bumbung stadium runtuh.. cuba tengok di terengganulening.blogspot.com. punca sebenar bumbung runtuh

  20. 06/06/2009 at 5:45 pm

    en waroma..suke hati sy laaa..saper suh nak glemor je lebih hahah

  21. Lun
    06/06/2009 at 10:46 pm

    sbnrnye rksasa dg mnyrg gaduh ngn ultranan..

  22. 06/06/2009 at 11:09 pm

    cik Lun: hahah tu r…die tak berkenan kat sapa2 yg terlibat kor wakaka

  23. 17/06/2009 at 1:42 pm

    betoi ke, depa kata ia runtuh sbb rasuah….?

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: