Home > koLeksi, lagu cinta hati > puTuSkanLah PaCarMu

puTuSkanLah PaCarMu

uishh..pes time aku dgr lagu nih wat kepala terangguk2 hehe ikut rentak..tetibe hati aku tertarik..sbb lagu nih rancak2 skit..tu yg aku suke..aku tak suke lagu2 balada nih adehh sakit tinge dgr hehe….

memandang masa aku terdgr lagu nih aku ngah final exam so aku tak de masa nak cari..time cuti ni lahh aku cari hehe…waaa dah jumpe…n sekrg aku duk dgr jekk waaa giler aku..

tp bile dah tilik2 lirik lagu ada bhyes gak…k korg bc ehh lirik kat bwh nihh hehe

kau gadisku yang cantik
coba lihat aku disini
disini ada aku yang cinta padamu

kau gadisku yang manis
coba lihat aku disini
disini ada aku yang sayang padamu

walau kutahu bahwa dirimu
sudah ada yang punya
namun kan kutunggu sampai kau mau

jangan jangan kau menolak cintaku
jangan jangan kau ragukan hatiku
ku kan selalu setia menunggu
untuk jadi pacarmu

jangan jangan kau tak kenal cintaku
jangan jangan kau hiraukan pacarmu
putuskanlah saja pacarmu
lalu bilang i love you padaku

kan?? tul tak?? ada ke suruh putus adehh laa…mcm2..kalo leh tercipta lagu cegini bermakna dunia realiti pon ada tul tak??? so pikir2 lahh

apa yg pentingg?? kejeeee saaammmaaaa!!! haha melalut ehh aku…but im really2 fall in love for this song muhahahhaa (gelak jahat)

Advertisements
Categories: koLeksi, lagu cinta hati
  1. 28/05/2009 at 11:18 am

    farha..kat dunia realiti mmng ade la benda2 cm nie..org selalu kate..”ala br pake/makwe..belum kawen lagi..”hehheheh..tp aku bukan tergolong dlm golongan itu ye akk..hehhehe

  2. 28/05/2009 at 11:25 am

    haa tu laa..mcm dlm drama..aku selau ty ummi aku ada ke cite cam dlm drama..ummi aku jwb “kalo tak de wat pe die buat cerita”

  3. 28/05/2009 at 11:34 am

    suke jugak lagu ni. adik shukri slalu psg. haha.

  4. 28/05/2009 at 11:35 am

    btw farha, actually cite2 kat dlm tv sbnrnya ade je blaku kat dunia sbnr. mereka dpt ilham drp kehidupan mereka kn kn. i pun suprised kdg2 utk tgk bnde tu blaku btol2 kat dunia malaysia. sbb i xsangka masih ada manusia cmtu cmni buruk kn kn.

  5. 28/05/2009 at 11:58 am

    cik kmar: ha`ahh kmar..tul tuh..tp bgus gak ye wat drama leh jadi pengajaran tuk masyarakat kita nihh

  6. 28/05/2009 at 12:41 pm

    Dalem dunia realiti banyak yang ginian…

  7. 28/05/2009 at 12:45 pm

    aku tak sanggup putskan pacarku

  8. 29/05/2009 at 11:30 am

    lagu itu ditujukan oleh orang yang giler bayang pada awek or bini orang.. wakakaka

  9. 29/05/2009 at 12:44 pm

    ura: a`ahh laa hakhak..yg tak seodr diri kan kan kan?? kehkeh

  10. 30/05/2009 at 4:26 pm

    betul3 ha.. yang tak sedar diri yang pitam dalam dunianya sendiri.. hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: