Home > Uncategorized > LaYan noVeL 2 ~~

LaYan noVeL 2 ~~

Tajuk: Mencintaimu
Penulis: Nass Alina Noah
Penerbit: Novel Creative

872muke surat!!! wow aku dpt habiskan dlm masa 1 hari?? percaya tak?? hehe gile aku baca novel nih…best siot..cerita yg dr awal sampai aku tak hbs membebel n menjadi tanda tanya….

kalo aku stop bace otk aku sumpah seranah kat watak utama..emm Camelia..waaa feeling tau…

bila aku bc novel aku leh wat satu kesimpulan…ermm apa erkk aku tak reti nak story gane…tp apa yg leh aku ckpkan apa2 kita nak wat keputusan tuh mestilah kita kena berbincang…n jgn terlalu tak mempercyai org tu je…hehe

kalo korg nak tahu kesah selanjutnye korg bc laa..adehh aku sakit jantungg bc novel nihh adehh laaa

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 27/05/2009 at 10:27 pm

    waaa.. baca novel la plak.. hehe.. rajin2..

  2. 27/05/2009 at 10:30 pm

    waaa ura tak tahu ke ha giler novel?? eheks..so time nih laa nak layan syg oii…dulu zaman sekolah aboh marahh…suk pegang book hehe..

  3. 27/05/2009 at 11:46 pm

    macam pena baca jer cite nehtapi da ingat2 lupehehehe

  4. 28/05/2009 at 2:42 am

    klo baca al-quran nie dah khatam sekali lagi

  5. 28/05/2009 at 9:11 am

    kita ni sama la..giler novel..k.iera pn blh habiskn sehari 1@2 novel, x kiralah tebal mn m/s..x reti nak stop2 bila bace..

  6. 28/05/2009 at 10:33 am

    haruan tasek: isk isk..teraso den..tu salah 1 hobi aku..yg nih tak pe nak dibanggerkn…bab baca quran ko jgn bimbang..aku tetap ada misinye ;)iera: bestkan…tp time2 betul2 tak de keje laa..kalo time belajo tak nyempat pon hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: