Home > Uncategorized > LaYaN koRea~~~

LaYaN koRea~~~

Tajuk: Wicth Yoo Hee

ngeh3…lalala….aku heppy sbb aku start ari sabtu sampai tgh hari td (26/5/09) aku duk melayan citer korea…hermm kalo ikutkan aku tak minat pon citer korea nih…tp entah nape..tetibe 1 hari aku terbukak tv…tv berapa ek?? aku sendiri lupaa haha…aku tgk tajuk je..pas tu terus search tenet wakaka sengaL…sbb kau tak tahu citer ni best ke tak??

tetapi….dgn bhgianya aku melayan..huwa3…best siot…sku siap nangis ag haha…kelako pon ada…kalo korg nak tgk n ada masa free leh r search kat u tube tu..type je ‘witch yoo hee’ haaa nanti kuor lee start dr episode 1 – 16 kehkeh…tgk tau jgn tak tgk..

bg aku best sbb lain dr yg lain….hehe…
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 26/05/2009 at 4:28 pm

    emosi siut layan filem korea…

  2. 26/05/2009 at 5:56 pm

    ura dah lama tgk citer ni.. memang citer yang paling best.. hero sangat romantik.. waa.. suke3

  3. 26/05/2009 at 6:02 pm

    haruan: haaaa tu r…sy siap nangis aku tau hahaura: ye ke?? sejak bile ura suke tgk tv n drama2?? huwaaa

  4. 26/05/2009 at 7:50 pm

    wakaka.. sejak ha jatuh cinta dengan ha.. hakhakhak

  5. 27/05/2009 at 2:05 pm

    mak aii ..siap nangis lg.. huhu.. leh doh jd penulis novel lak.. hehe

  6. 27/05/2009 at 2:09 pm

    waaa dlm proses..tp kena masa yg tak bz..kali nih cuti so bz laa adehh

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: