Home > sekadar story > cik PareHa puNyer sToRy

cik PareHa puNyer sToRy

jam dah menunjukkan pukul 1030pg..uishh tak boleh dilengah2kan masa yg ada…cik pareha terus bergegas mandi…ni lahh akibat berpoya2 after anto sepupu g sekolah…huhu syok sgt layan novel n citer korea sampi masa dah berlalu pon tak igt…akibatnye terkocoh2 laaa cik pareha bersiap…

siap mandi..bersolek ala kadar…mls nak over2 lagipon memang tak pandai nak make up hehe..uishh cepat2..masa terus berlalu…

zoommmmmmm~~~~ mencicit kerete viva kepunyaan bapak cik pareha dipandunye…meluncur laju ke bandar…hemm bagus laa tak byk kereta tp susah dpt parking…pusing 2x cik pareha terus park kat tempat berbayar…

terkedek2 berjalan cik pareha ke destinasi yg dituju…hemm terpikir2..kedai yg sesuai…keputusan dibuat cik pareha pilih kedai melayu..sapa lagi kalo anak melayu tak nak tolong anak melayu sendiri kan….

satu persatu tangga didaki..dlm hati cik pareha masih lagi ragu2…tp demi kesihatan diri sendiri cik pareha terus melangkah dan melangkah….dan terpacak di hadapan pintu kedai…dlm hati cik pareha mula tak sedap….tak de org ke…tp mcm ada yg duk berckp2…kaki terus melangkah ke dalm…n cik pareha senyumm…

“nak pe dik?”
“nak…..” cik pareha pandang sekeliling….jaht bju pengantin?? betul ke tak nih?? hati cik pareha terus berkata…
“nak pe??”
“nak potong rambut..” akhirnye cik pareha lepas suara yg tersekat2…betul ke nih??
“owhh duduk laa..”

cik pareha tersenyumm…

“nak potong stratught ke layer..”
“potong ****** lahh kak..sy dah biasa potong g2…”

dlm hati cik pareha terus menangis…pejam mata…bukak mata…cik pareha tgk byk dah di potong….akhirnye hati cik pareha redha…

tup tap2…akhir siap..telek2 akhirnye cik pareha puas hati ahaks…..

Advertisements
Categories: sekadar story
  1. 25/05/2009 at 2:44 pm

    nak kawen dah ke. bila tu jemput le ya.

  2. 25/05/2009 at 3:21 pm

    wey.. nape potong rambut.. kata tak nak potong.. huhu

  3. 25/05/2009 at 5:18 pm

    haruan: adehh bukan la..kedai tuh 2 dlm satu…heheura: waaa ura marah larikkkk…terpaksa lah sygg….ha ni jenis tak leh rambut pnjg alamtany mkn diri..dr ha duk memanggung kesakitan kekepalaan so..ha terpaksa jgk huwaaa tp tak laa sependek rambut ura wakakaka

  4. 25/05/2009 at 6:06 pm

    weyjangan lupa potong bulu ketiak sekalimuahaha

  5. 25/05/2009 at 6:47 pm

    amboi3.. seronok laa tu kutuk rambut ura yang rebonding terpacak ni.. hahaha.. tak pe3.. nanti rambut ura panjang.. akan ura hayun2 rambut ala2 rebonding terpacak ni depan ha.. hahaha

  6. 25/05/2009 at 7:24 pm

    LUFFY: waaa aku hari2 potong bulu ketiak…sama r ngan pinky hakhakura: ahaks…tak heran pon..tak kalo ha masuk wad sbb muka ku luka dek ketajaman rambutmu hahahha

  7. 25/05/2009 at 11:34 pm

    igt kan ko yg nk kawen

  8. 26/05/2009 at 7:46 am

    bunga: hekhek anda tertipu ngan jalan cerita ini…kedai tu 2 dlm 1 heeh

  9. 26/05/2009 at 2:02 pm

    hekhe, waa nangis pa tgk rmbut dipotong..hemmm nnt 2 bln pnjg blik..hehe

  10. 26/05/2009 at 3:25 pm

    2bulan?? adehh laa rambut ni lambat panjng..nak tunggu 2thn pon still kontot haha..

  11. 26/05/2009 at 7:52 pm

    amboi3.. rambut ura lembut memukau jiwa tau.. hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: