Home > Uncategorized > keMbaR??

keMbaR??

aku pasang telinga…

“hah?? kembor??”
“ooo…doh kalu kembor padang r mie”
“hahah ok ok…ada aper2 kabo la ke mie..kekgi mie g r kL”

aku terkejut…kembar???

“mie…kakliza nok beranok kembor ke?”
“dok tahu ag…minggu depan nok check semula..”
“ohhh waaa bestnye kembor”
“tp mie rase kembor gok…aritu mse mie balik mekoh mie tegur doh…sbb baru 4bulan perut die besor”
“waaa biar r kembor ha sukerrrr”

hakhak aku pulakk yg glepor…sbb anak buah aku bakal kembar…anak abg yudi aku..abg yudi aku nihh abg sulong aku…die sorg jekk abg aku hee…anak die dah 2…ni ngah tunggu hari tunggu anak ke3…waaa kalo lah kembor..aku wat lari sorg hakhak..aku suke bb!!!

hemmm tpkan aku berangan gak nak anak kembor hehe…waaa hope kakliza bersalin anok kembor…hekhek..aku suke aku suke!!!!

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 23/05/2009 at 1:05 pm

    Alangkah bahagianya bila dikaruniai anak kembar. Subhanallah.

  2. 23/05/2009 at 5:22 pm

    Wah kembar. best tu aku ada tengok rancangan mother’s day special national geograpic. in the womb. kembar dari mula menggandung hingga lahir. best gila………

  3. 23/05/2009 at 10:03 pm

    eh ehdia plak yg sukahehehe

  4. 23/05/2009 at 10:13 pm

    luffy: haha mesti r…aku tumpang bhgia laa kan ehekss

  5. 24/05/2009 at 2:14 am

    waa c nk gop…ank kembar…p/s for kha…: kene rajin laaa hahaha

  6. 24/05/2009 at 10:27 am

    tahniah la ha..bertambah ramai la ank sedara ha..ehheheha bile lagi=p

  7. 24/05/2009 at 10:29 am

    rosy: adeh laaa..dont wory akan ku usahakan hakhak

  8. 24/05/2009 at 10:33 am

    yani: uishhh..soklan sensetip tuh…insya-allahh sampai jodoh kawen lerr hehe

  9. 24/05/2009 at 12:50 pm

    WAAA…ORG NAK DAPAT ANAK, DIA YG EXCITED PLAK.. ADEH LAA.. HIHI

  10. 25/05/2009 at 9:51 am

    waaa, mesti dpt ank sedara kembar..hehe..

  11. 25/05/2009 at 12:37 pm

    akak bila pregnent selalu doa nak kembar…tapi takde rezeki…

  12. 25/05/2009 at 12:53 pm

    syoknya nak dapat bb kembar… nak jugak… nak jugak… 😉

  13. 25/05/2009 at 4:42 pm

    waaa, bestnye dpt ank sedara kembar..hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: