Home > Uncategorized > juMpeR mY BFF~~

juMpeR mY BFF~~

yeee yee….aku jumpe uRa~~~setelah sekian lama aku tak jumpe kwn aku yg sorg nih hehe…bile aku dpt msj yg die nak dtg KUSZA..glepor aku iron baju hehe…dlm hati aku excited sgt2…hehe…aku ty ura watpe kat kusza..katanye sbb teman sepupu die nak interview jadi guru…aku tak amik kesah yg hal tu..apa yg penting dpt jumpe bff aku nihh waaa seronok sgt..

yg paling aku bhgia dpt jumpe ustz lama aku..ustz wahid hehe…seronok sgt…jumpe ura wat aku terkenang kan kesah2 lama kami masa di kusza…n apa yg mengejutkan kusza dah lain sekrg tau hehe…nyempat aku n ura posing2..tp tak semua tempat laaa sbb kau kesuntukan masa..

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 19/05/2009 at 7:44 pm

    mcm kenal jer bff tu. die ada blog jgk ekk??

  2. 19/05/2009 at 8:03 pm

    ada wak…yg name duniaku mermaid tu la…dak UM hehe my best friend tuu hehe…

  3. 20/05/2009 at 3:51 pm

    waaa, meti sonok ek, sbb lame xjumpe ura.. hehe..

  4. 20/05/2009 at 9:32 pm

    lama dia x updatedah dapat hadiah aku ker dia ekhuhu

  5. 20/05/2009 at 9:43 pm

    kapten: dah..die ada bgtahu aku aritu..hehe

  6. 21/05/2009 at 8:51 am

    waa.. kapten bmbang kan aku ke? haha.. aku kat umah.. mmg la aku malas nak layan ternet. nak rehat otak. wakakawaaa.. glomour nya ura. hehe.. abg arul tau.. ura kiss ha.. malu paa haa.. hahaha.. ilng rindu kt ha..

  7. 21/05/2009 at 10:07 am

    aisehhh malu den! hakhak

  8. 24/05/2009 at 11:33 pm

    oh..kenal2.die blogger gak kan.hehe.kim slm kat die yekerm..cuti ni dok umah je tolong mak wat keje umahngee~~

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: