Home > happy owezz > mY neW baG lalala~~~

mY neW baG lalala~~~

waaa…cantek tak beg nih?? hekhek glepor aku g beli beg ni sbb..ummi aku marah aku pakai beg lama…adehh laa..ummi aku tu bergaya skit orgnye…wanita bekerja kan…so anak die pon kena basuh sekali huhu…..tp aku tgk beg nih terus berkenan hekhek….
ni pandangan cc hehe..tak pandai nak snap laa…saper2 berminat..jom ikut aku shopping hakhak…sebenarnye kedai2 kat ganu nih aku tak arif sgt…aku lagi suke shopping kat jhr..bukan nak berlagak tp aku dah biasa duk sana…famly aku baru jekk pindah ganu…tp aku still stay kat jhr..so aku kurang arif laa bab2 kedai mana yg ok nak beli beg or sandle yg cante2 huhu….
k tu jekk hehe…per2 ponn ni lah terbaru aku haha…nanti b4 nak nagjo aku very the sure ahaks…shopping lagi wakkaka….
Advertisements
Categories: happy owezz
  1. 14/05/2009 at 10:48 pm

    aku suka kumpul beg tau..ari tu aku beli beg hrga nk dkt rm100..d sbb kn minat sgt..sangup jer…

  2. 14/05/2009 at 10:53 pm

    waaa sama la kite..dr koleksi yg lama2 sampai laaa niii waaa sonok2..hekhek nanti dah de duit sendiri lagi gile aku shoping adoii laaa…

  3. 15/05/2009 at 7:22 am

    Tasnya cantek2 yah,… bisa tak minta barang sebiji aja….

  4. 15/05/2009 at 10:50 am

    hehe..awak indon eh..sy kurang faham ayat awak tu waaaa

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: