Home > Uncategorized > keRNa aDiaH aRi iBu~~~

keRNa aDiaH aRi iBu~~~

uihh…..
td aku g mydin..kul 6:05ptg aku gerak umah…
lewat gak ek…
niat aku satu jek…
nak beli adiah ari ibu tuk ummi aku hehe
sian plakk tak de present tuk die thn nih…
so aku g laa jgkk mydin kesygn rakyat ganu tuhh…

dah kul645 aku gerak nak balik…
tgk langt adehhh gelap giler..
dlm hati aku jgn laaa ujann…
hope sempat sampai umah..

tp malang nasib ku…
dah separuh jalan lalu jambatan sultan mahmud tuhh…
ujan yg teramat lebat…
ikut hati nak benti..
tp tgk ramai dak laki…
adehh tak sanggup aku…

so aku teruskan laa ngan motor JJB aku tuhh…
sweter aku basah gilee…
mcm mandi dah aku…
basah giler r…
aku rase ni first time aku naek motor sampai basah g2 sekali…

sampai umah je…
ummi aku dah sengehh dahhh
adoii laaa
aku tak kesahh jee…
yg pentingg aku puas hati dpt bg adiah kat ummi aku..

SELAMAT HARI IBU @ UMMIE….

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 10/05/2009 at 7:51 pm

    selamat hr ibubasah ker? melepas aku tangkap gambar kokakaka

  2. 10/05/2009 at 8:54 pm

    Hahaha… Takpe Dulu waktu mak kamu redah ujan nak bawak pegi klinik… die Tak Merungut Pon… (main Tembak Je) Sejok Perot Ibu Ngandung…

  3. 10/05/2009 at 9:13 pm

    hahah awak tahu ek..(padahal salah) hahha

  4. 10/05/2009 at 11:07 pm

    lor knp bwk motor?huhu sian..bg ape kt mak?kasi tepek la kt blog=)

  5. 11/05/2009 at 7:20 am

    huhu mls nak snap gambo n transfer..padahal gune bluetooth jek..tp mls…hehhe mcm dah lama tak share pic ek..kehkeh

  6. 12/05/2009 at 2:53 pm

    slmt hari ibu… waaa, bsh abes ek.. bg ape kt mak..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: