Home > Uncategorized > peNaT~~

peNaT~~

assalamualaikum guyss…
adehh aku kepenatan…
so aku tak sempat nak update blog aku yg comel nih ahaks…

apa yg best aku dah kat kg yeeppYYYyy!!!!!!!!!
kegembiraan ni hanya Allah yg tahuuu
tp~~
huwaaaa~~~~~~~~~~
dlm aku gembira2 aa gak sedih n sadisnye..

nak tahu ke story pe??
hermm aku bukan tak nak citer…
tp biar lahh rahsia ceeewaaaahhhh hakhak

tak laaa..
aku rasa nanti lahhh…
lum sampai msanya…
bile keadaan dah mulai redaa aku citer ye hehe..

k lahh dah mgrib..
aku baru je sampai ganu..penat laaa…
tak rht2 ag…
sok nak g jengka pahang plakk…
hekhek jalan2 tak hbs2 ag…
waaa

k
askummm

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 08/05/2009 at 9:21 pm

    haha perasan comel pulak blog, awak ni lucu ah.. anyway.. saja singgah lalu … intresting blif anyway..

  2. 09/05/2009 at 5:34 pm

    waaa.. jengjalan ye? hmm.. menghabiskan holiday.. selamat berholiday syg.. hahaha.. romantik woo..

  3. 10/05/2009 at 7:36 am

    richeal: aii..tq jejalan kat blog sy nih..bukan perasan wakk tp memang peraan pon hakhak tak laaa sy ni peminat doraemon..lagipon kalo org tak puji sapa ag kalo tuan punyer bdn sendiri haha gurau jekkpinky: a`ahhh hehe ni pg nih nak g dungun plakk adoii laa penat

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: