Home > Uncategorized > taG dr Nisa’~~

taG dr Nisa’~~

adeh la…opsss ASSALAMUALAIKUM…lupo den nah bg salam..haa korg wajib jawab tau….hermmm aku jejalan laa kat blog membe lame aku..ala2 old skoL gak la..hakhak sbb mcm dah 7thn tinggal form 5 kuikuik…

ok nisa’..ha jwb dgn bahagianya hehe…HERE WE GO!!! YEEE HAAAAAA!!!!!!!

5 things found in my bag:

1-aku pakai beg tuk wat g kelas je laa
2-so kekadang bertukar2 gakk brg2 tuhh
3-aku letak pencil case (utama)
4-aku letak purse aku yg gedabak tuhh
5-brg2 keperluan lain

5 things found in my wallet(purse):

1-ic a.k.a kad pengenalan (haha mcm org tak tahu)
2-lesen memandu (baru jekk sambung..tarikh mati 24/4/20011)
3-kad2 atm (huwaa mcm byk, tp aku ada 3 jek..sume tak de duit hakhak)
4-kad2 diskaun
5-duit ku yg ciput (student kang)

5 favorite things in my room:

1-katil (aku nak tido yg selesa sbb esoknye aku bgn aku segar bdn)
2-gobok baju (kalo tak de camne aku nak simpan baju2 aku yg satu kontena tuh hakhak)
3-kipas a.k.a aircorn hakhak
4-meja solek @ rak kecik (nak letak brg2 make up aku – tak pandai make up pon)
5-sejadah n al-quran (senang aku nak capai nak ngaji)

5 things I’ve always wanted to do:

1-ikut hati macam2 aku nak wat
2-jadi mcm tak tersenarai kat sini
3-kang aku senarai korg ckp aku over plakk
4-so aku wat masa sekrg
5-aku wat setakat yg aku nak buat thats all hehe

5 things I’m currently into:

1-study ngadap buku (sbb ngah exam)
2-layan tenet
3-dgr lagu n menyumbang suara yg memang sumbang nihh
4-gogah2 laptop – tgk gambo, edit gambo, tukar wallpaper (my hobbies actually ahaks)
5-nak jejalan mkn angin rhtkan minda hehe

5 persons to tag :

1-aku
2-mls
3-nak
4-tag
5-org lain hehe

**so nisa’ ha dah siapkan homework yehyehyeh….**

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: