Home > Uncategorized > :: aNaK ::

:: aNaK ::

waaa…setelah aku menghbskan paper ekonomi aku..otak lega jap…balik bilik lepak2…aku layan lee citer hantu….eheks..walhal aku ni penakut nak mampus tgk citer hantu…tp mcm nak tgk..kalo aku tgk kompom tgn kat muke n jari bukak skit kat mata wakaka..baik tak yah tgk hakhak…

tp memandangkan cd ni aku pinjam ngan sepupu aku yg duk ganu tu…so aku layan sengsorag..berani gak sbb tgk siang hari hakhak….sengal…

tajuk kali ni ANAK..lakonan erra fazira..not bad laa story die..tp yg lawoknye dak tu rr…pakai spender jek pas tu merangkak2 mcm cite Ju-On wakak…tp aku tetap tutup muka hakhak penakut toL..huhu

ni antara scene2 yg ada dlm citer nih….tpkan bile tgk2 balik..aku tgk cam doktr yg rawat die mcm laki die plak..siap dtg umah…elok2 berdua2an..adoii laa…nasib baik berlakon..kalo tak aku dah report dahhh hakhak….

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 28/04/2009 at 8:32 pm

    waaaa… ura takut gok.. wan sll ajak tgk citer antu.. ura tak mboh.. hehe.. takut.. nnt tak pasal2 ura ni ter….. hakhakhak.. gatal!!kesimpulannya.. tak ley tgk citer antu.. hahahaha

  2. 29/04/2009 at 8:01 am

    waaa tgk kat pawagam eh…hehe ha bile la org nak ajak hukhuk..dulu ex-fience r yg ajak..cite lawak..tu la first time masukk..not bad laa…huhu…takut weii cite antu…paling takut ha penah tgk taju Coming Soon..perghhh..rasa ngan cd2 kite tu berhantu hakhak

  3. 01/05/2009 at 9:21 am

    waaa, cite anok dok seram pn.. kalo nk try test takut ke dok, tgk dpn mata.. haha..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: