Home > Uncategorized > koSoNg~~

koSoNg~~

hemmm
kosong…
aku tak de idea dah…
otak aku penat sgt2…
entah aku sendiri tak tahu…

duk bilik kadang2 wat aku sakit hati..
aku tak tahu nape huhu..
dan sekrg aku mcm tak de mood…

lagi2 sekrg otak duk igt umah jek…
napa ek???
huhu…
so aku rasa mcm kosong jek…
aku tak tahu nape…

org ckp ngan aku pon aku wat bodoh jek…
jht ek..
no smile
no talking
no gurau senda
n segalanya yg biasa aku wat dah aku tak wat…
blur otak aku…

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 26/04/2009 at 2:19 pm

    take a good rest sis,:)by the way jgn lupa join contest kat blog saya.

  2. 26/04/2009 at 2:43 pm

    shi: tq to u too sis….ok nanti sy tgk yee

  3. 26/04/2009 at 4:29 pm

    sama la…just thinking my home..nak balik..tadi tgk dak blok depan parents dia dtg amik rasa mcm nk ikut jer..no smiles..no study..in bad mood..Ingat ALLAH selalu..:-)

  4. 26/04/2009 at 6:05 pm

    jan blur….hehe.kena apy….hurey2 selalu erk..amik award dr ubi..

  5. 26/04/2009 at 6:37 pm

    kita da follow 2 2 blog awk… huhu

  6. 26/04/2009 at 6:37 pm

    putra: tu laa..jeleskan..kalo ty kwn2 lat paper bile suma awal2 blkae..tp sy waaaa 6hb baru hbs..ummi dtg 8hb..9hb baru balik kg huwaaaamiss ubi: aii awak…tq..nanti sy terbang ngan tikar sy terbang ke sana amik award ahaks

  7. 26/04/2009 at 7:56 pm

    tabahkan hati.. kuat kan semngat.. pasti ha ley berjaya.. 🙂 yakin diri juga.. waaaa.. pndai je ura ni.. hehehe

  8. 27/04/2009 at 9:29 am

    mybe..awak perlu rst..perlu bersendiri utk tenangkan fikiran..

  9. 27/04/2009 at 10:34 am

    ura: iye ura..ngah kuatkan semngat la nih…diam jekk skrg huhuiera: tq wak..tp tak leh nak rht sgt..exam ada 4paper ag huhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: