Home > Uncategorized > maLasNyerRRr!!!

maLasNyerRRr!!!

morning guys….
hemmmm
aku kemalasan nihh…
tulun2!!!

adoii laa…
rabu nih dah start exam…
tp aku mls toL nak study adoila
nak wat camner ek???
sapa2 ada petua???

tp bukan bermaksud aku tak study langsung
waaaaaaaaaaaa
tp bile bukak buku jekkk
adoiii
jem aku…

rabu nih 22 hb aku pexa BI…
huhu lemah aku bile igt bi…
nak ingat formula tu senang laa…
tp nanti nak mengarang tuhhh
adoiii susah hati aku dibuatnye…
aku ngaku..aku nih tak pandai bi…
huhu tuLun2!!!

pas tu khamis 23hb pexa etika plak…
huwaaa idok laa susah sgt…
sbb lec dah bgtahu masuk pe…
cume bykknye adoii laaa
kena igt point lak tuhh….
mlsnye aku nak membc ahaks..
aku dah bc skit dah…
nanti mlm krg aku topup ag…
aku nih jenis phmkan..then aku igt huhu

pas tu jumaat plak…24hb aku pexa akhlakk
haaa ni subjek satu hal…
ustz tak ckp per2 pon apa yg masukk
dah laa sepanjng satu sem tak tahu beljo apaa
waaa jem aku…
tp aku dah bc laa jgkk
igt tu igt laa tp tak tahu laa dlm dewan nanti
hope allah mudahkan segala urusan
aminnn

waaaaaaaaaa direct siot aku exammm
tppp~~~~~~~~~~~
aku still mls nak study
waaaaaaaaaaa
tuLun2!!!!

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 20/04/2009 at 10:59 am

    good luck in ur exam..malas bukan ertinya lazy kan…lalalala..apa2pun teruskan usaha mengatasi kemalasan tu. yeehaa!!

  2. 20/04/2009 at 12:50 pm

    aiiiii cubit ni kang mls2.. enjy study syg… moga success sem ni… smg mnjadi ustzh yg baik..

  3. 20/04/2009 at 2:10 pm

    shi: haaa ngah cibe sedaya upaya lahh nihh heheabg: waaa abg nok kepok paleee hahah cabut2!!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: