Home > Uncategorized > naK taMaTkaN riWayaT bLog Aku =(

naK taMaTkaN riWayaT bLog Aku =(

salamm
aku rasa aku nak matikan blog aku…
aku rasa setakat ni je kot perjuangan blog aku nih..
dah tak de apa kat sini…
asalnya aku ghairah gak…
tp semakin hari semakin pudar…
so aku rasa
segala story mory aku sampai sini jek…
kadpa semua kawan2….
aku mintak ampun dan maaf skiranya aku de wat salah..
aku insan biasa…
kalo korg bukak stil lagi idup tu aku tak aktif dah
aku akan matikan bile aku dah cuti sem nnati..
means bulan 5 nih..
k
salam perpisahan dr aku di sini..

-MISS FARHA-

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 19/04/2009 at 3:28 pm

    la…knp nk matikan??xbest la 😦

  2. 19/04/2009 at 3:37 pm

    lor awatnye?xyah la tamatkn..dah lawa2 blog ni..nant rs rugi lak

  3. 19/04/2009 at 3:44 pm

    hemm tu laa…kalo ikut hati memang nak matikan..tp tgk laa kalo kwn2 masih support aku tak matikan…tq syarinie…

  4. 20/04/2009 at 12:35 pm

    biar je.. xpyh matikn.. nnt time2 free mase cuti n LM bleh wat new post lg.. hehe

  5. 20/04/2009 at 2:18 pm

    a`ah kan bang…hehe leh kongsi pengalaman ayg kat skoL ek..hehe waaa abg support ekk hekhek…

  6. 21/04/2009 at 1:10 pm

    la.. ni angin takde ribut tak de.. nape plak nak matikan.. nnt tak pasal2 ura rindu ha..berani laa ha matikan blog tnpa kebenaran ura.. ura pok pale ha.. haha

  7. 21/04/2009 at 2:06 pm

    huwaaa 2 org dohh nak pok pale ha hekhek..ye lah2..abg arol pon tak bg matikan…hehehn demi ura tersyg..ha terukan blog ah nih yee…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: