Home > Uncategorized > duGaan aku di pagi HaRi

duGaan aku di pagi HaRi

huwaaaa….
first aku rase nak jerit jekkk
mahu tak nyer…
pagi2 mood aku dah tak ok…

ok gini…
pg2 aku bgn mandi n cam biase r rutin harian aku..
basuh n jemur baju…
hehe hari2..kadang sampai naik bosan aku…
tp kalo aku tak wat sapa ag yg nak basuh baju aku…
tol tak??

hemm after siap2 sume aku semangta laa bukak laptop aku nih..
dgn harapan line tenet laju pgi2 nihh
sbb aku nak bukak cimbclicks nak topup…
biasa aku toupu dr situ jek..

tp harapan aku hampeh…
aku tgk line 1Mbps jek…
waa sakit ati…

yg peliknye nak bukak benda lain laju jek…
isshhh menguji kesaboran aku tol…
nanti nak suh ummi topup hehe…
cara kedua nak topup kahkah…

pas tu yg jadi mood aku tak elok bile tgk semut byk gileee kat toilet!!
eeeeeeeeee
geram aku…
aku tak leh tgk semut
pening kepala….

sampai towel aku pon die hurung..
mcm laaa towel aku tuh aku sapu benda manis
eee geram tol…
jem jap otak aku nih…

dah laa bile pk exam aku jadi serabut kepala..
aku dpt rasa huru hara aku sem nih…
subjek plakk kena membacca…
perghhh tgk buku jekk berpinar mata aku
waaaaaaaaaaaaa
tulun2!!!!

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 17/04/2009 at 1:19 pm

    huhuhu mmg cimb click prob la ha…yani byk kali doh kene..rs mls doh nk cara..maybank2u gok pantas dan tuntas..huhuhu=p

  2. 17/04/2009 at 1:30 pm

    yeke?? kat maybank tak dok pitis hahah kat cimb je ada ..tu pon aboh yg suruh dftar..ikut hati mls..tp bising pulok aboh ha tuhh adehh laa..

  3. 17/04/2009 at 6:54 pm

    aper kate xpayah study..:p

  4. 17/04/2009 at 7:19 pm

    hmm sabar laa ha syg.. nnt ura kol utm suh bunuh ngn senapang or ngn m16 sume semut2 yg ade eh.. hehegd luck utk pekse.. 🙂

  5. 18/04/2009 at 9:26 am

    mocha: adehh kalo tak study camno den nak jwb pexo huhu….ura: huwaa ok gak cdgn tuh..aritu ulat gonggok adoii laaa

  6. 18/04/2009 at 11:27 am

    semut suka kt towel ayg..haha manis tekpon..sok lusa, kerengga lak urung.. haha.. ape2pn hepi study syg.. ok

  7. 18/04/2009 at 2:20 pm

    hahah jht abg..sini pon nok wat lawok..adehh laaa…kalo kerengge urung tandenye ada org nok masuk minang doh ayg hakhak…sapa laa ekk???

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: