Home > Uncategorized > deMaM hukhuk~~

deMaM hukhuk~~

pucat tak muke aku??? huhu ni pic masa kat pontian..walaupun demam..aku tetap berjalan ke sana demi nak cari umah sewa…..

tak kesah laa…lagipon kalo aku berpluh aku kuat skit…skurgny2 aku bhgia n heppy ngan kwn2…heheh



dan ubat ini sebagai bukti yg aku memang demam….waaa cam ne nak mkn nih…aku suke mkn ubat ke??? waaa tolong laaa tak suke mkn ubat…

tp aku nak story…smgt gak aku g klinik hehe..masuk bilik doktor tak sampai 2minit dah kuor..adehh laa…nama je doktor tp ty aku sakit pe…sengaL tak?? suhu bdn aku normal jek…so aku tak kesah sgt la…sku cume mintak ubat selsema n ubat batul jek…

pas tu doktor ty aku bile exam..aku ckp la 22hb start…so die bg ubat multi vitamin sekali hehe..TQ doc…bdn aku lemah gak sebenarnye nih…nak study pon kemalsan huhu…

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 15/04/2009 at 8:24 am

    hemm jgnlp mkn ubat tu syg selagi x siht.. vitmin pn jgnlp, utk thn dy peyakit.. doktor tgk muka tahu dah sakit ape :-).. hekhek.. I’Allah sempat sembuh b4 exm..

  2. 15/04/2009 at 9:07 am

    huhu tak suke…kalo ayg mkn ikut time alamtnye tak study la ayg…padan tido jek…bengang gok otok ayg nih hukhuk

  3. 15/04/2009 at 10:50 am

    cikgu, jangan lupa ditelan ubat tuh…semoga cepat sembuh. turn akak dah lepas.

  4. 15/04/2009 at 11:30 am

    huhu iyer kak…tp siang t ak nak mkn…nak study laa…tahan jek..mlm sy mkn..dont woryy..kena jaga kesihatna..nak final exam dah niii huhu

  5. 15/04/2009 at 1:20 pm

    get well soon ha..

  6. 15/04/2009 at 11:16 pm

    kamu kena tagged!!haha

  7. 17/04/2009 at 10:37 am

    smg cepat sembuh.. nnt ura ade ms.. ura jenguk blog ha.. ura byk keje laa.. tp klu ha buzz layan gok.. hahaha.. pd hal meja semak doh ngn buku.. huhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: