Home > Uncategorized > fighT 4 fiNaL eXaM!!

fighT 4 fiNaL eXaM!!

pic bi aku copy dr elearning UTM hahah

tuu diaa!!! final dah semakin hampir…otak semkin kemutt..kemut?? apa tu kemut?? waa kau sendiri tak tahu apa itu kemut haha…eh eh…sambung…hidup semakin resah..nak baca pe?? kelam kabut bile pk exam…waaa tuLun2!!!!

hermmm nak strory pe ag??? takut weii tp wat2 cooL hakhak..sbb kalo aku kelam kabut aku yg serabut hehe…so insya-allahh segalanya baik nanti…so di bwh ni jadwL final aku…

22 apriL – Advance English for Aacademic Communication
23 apriL – Etika Professional
24 apriL – Akhlak dan Tasawwuf
28 apriL – Ekonomi Islam
5 mei – Penilaian dan Pengukuran dalam Pendidikan (pg)
– Akidah Islamiyyah II (ptg)
6 mei – Bahasa Gubahan

waaa ni lahh hari2 yg aku akan lalui tak lama lagi….byk gak paper tuh…hope aku dpt kekalkan result aku mcm2 sem lepas…kawan2!! doakan aku!!!

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. ai
    11/04/2009 at 10:09 am

    GOOD LUCK SIS!!!!!

  2. 11/04/2009 at 11:16 am

    exam kita mula sama la..hahaha..cayok2!!!!!!

  3. 11/04/2009 at 12:27 pm

    2 je ke yg PI puny.. aduhai.. ni nk jd ustzh ke nak jd cikgu com ni? huhu

  4. 11/04/2009 at 1:56 pm

    ai: tq kak!! doakan sy yeeewanie: waa yeke?? ko subjek pe?? bile last paper? hehe gudluck tauura: hehe a`ahhh 3subjek je…yg lain2 ha pon tak pesti ha belajo pe waa…ha nak jadi Ustzah yg terror bab IT kehkeh

  5. 11/04/2009 at 2:50 pm

    maat taufiq wan najah..^_^

  6. 11/04/2009 at 3:13 pm

    gud luck 4 u r final exam…

  7. 11/04/2009 at 5:08 pm

    gud luck syg.. blajr sngguh2, nnt nk jd cikgu.. 🙂

  8. 11/04/2009 at 5:24 pm

    putra: syukran jazilan ya akh..picasa: TQ wak…abg: insya-allah yang..ni pon dah demam dah..tak larat rase tauu sem ni bz sgt2 huhu

  9. 11/04/2009 at 6:25 pm

    gud luck frenz…ubi pon dah pening lalat neh..

  10. 11/04/2009 at 7:08 pm

    tak pasti bljr ape? bgus.. 1 perkembangan yg bgus.. hehe

  11. 11/04/2009 at 7:20 pm

    ubi: gud luck tuk awak jgk ubi…ura: hahah sokmo tiap2 sem g2..tp result alhamdulillahhh heheh

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: