Home > my stoRy > peNaT+preSSure=TenSioN

peNaT+preSSure=TenSioN

aku….penat sgt

aku…letih sgt
aku…pressure sgt
mcm2 yg sgt2…huhu

ni lahh keadaan aku skrg…
nak tahu kenapa??
sbb puLun siapkan all my esement huhu…
memang aku tak kena edit sume esemen…
tp kena perah otak…
pk pk dan terus berpk…

otak aku mcm robot…
sian otak aku…
byk benda yg aku pk…
huhu
arini….
dr pg aku tak rehat aku..
aku rase mcm dah lemah sgt…
sem ni betul2 menguji kesabaran aku..
dengn subjek2 yg aku rasa agak berat nak aku catch up…
aku betul2 tertekan sekrg..
waaa tolong aku…

bile pk final exam yg lagi 2minggu makin nak terbakar otak aku…
ya allahhh ya allahh…
kuatkan semangat aku…
ya allah….
semoga apa yg aku lakukan sem nih berbaloi…
aminn

Advertisements
Categories: my stoRy
  1. 09/04/2009 at 3:49 pm

    aduh nengok ke gambor..sgt mengerikan!hahahahha

  2. 09/04/2009 at 3:55 pm

    waa cepatnye bc haha..baru je publishh…memang mengerikan pon..ni pon duk kepenatan melanda waaaa

  3. 09/04/2009 at 4:08 pm

    sabar..sabar yer..jgn tensyen2 sgt..wat keje smbil senyum..msti okayla..hehe

  4. 09/04/2009 at 5:48 pm

    waaa.. smpai gitu sekali.. huhu.. sian ha.. tabah kan hati.. tension pun tak pe.. aslkan result ok.. so berbaloi.. hehe

  5. 10/04/2009 at 12:53 pm

    waaa berstimbung kertas, hehe.. rjin2 xpe, nnt jd cikgu byk lg keje.. Rajin+Penat+Usaha=Kejyaan Hidup Bahagia.. šŸ™‚

  6. 10/04/2009 at 7:33 pm

    pikok: insya-allahh aku masih leh tersenyum n berpoya2 hakhakura: haaaa tahu tak pe..tp wat entry dang gok wakakaabg: a`ahh kan bang..hope berbaloi ngan apa kita lakukan sekrg hehe

  7. 10/04/2009 at 11:55 pm

    Klu tension sangat…ap kata tido dulu. Baru rasa ringan skit otak. Lps tu br settlekan satu2

  8. 11/04/2009 at 9:03 am

    oasis: hehe dah terlebih tido dah..alhamdulillahhh sekrg dah lega dah..tinggal 1 ag esemen nak disiapkan…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: