Home > Uncategorized > tiDo Tp giLer?

tiDo Tp giLer?

tido?? bestkan tido?? lagi2 time2 penat sgt…heheh memang syok giler r…
tp kan…kalo tido byk2 leh gile…korg cy tak???
ramai yg ckp tido after asar 40x leh gile…
korg percy tak statement nih??

sebenarnye statement memng boleh dipercyai sbb perkara betul2 berlaku…
dah benda ni memang dah berlaku kat seorg student…
kisahnye gini..
student nih dgr la kuliah seorg ustaz kat salah satu ipt kat mesia nih…
ustaz tu ckp..”tido after asar tak elok…kalo 40hari berturut leh jadi gile…”
student nih tak percy…
jadi nak buktikan betul atau tak…jadi die wat….
40hari berturt tido after asar…
after 40hari die gile betull…masya-allahh…

korg bygkan kan…ehh tak yah laa…
aku ckp kat diri aku sendiri…
penah laa jgk tido after asar…bagn je bengong n bengang otakk
pening lagi…mcm tak tahu waktu bile bgn…
ni kan 40hari berturut…memang sah gile…

so student ni akhirnye tak dpt meneruskan pengajian die..
kesian kan…

jadi..
sapa2 yg suke tido tu…kurg2kan lah tido ye…
kalo letih sgt rht laa….
ustazah aku ada ckp..org yg berjy dan disygni Allah adalah org yg tidonye kurg….

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 08/04/2009 at 10:07 am

    nasib baik tak suka tido siang tp kalo letih sgt terlentok gak. Naknya kalo dapat 10minit nap, pas bgn mamai tp fresh skit.p/s: jgn tido time maghrib kalo tak kena tegur 🙂

  2. 08/04/2009 at 10:39 am

    huhu.. tak suka tdo siang.. klu tdo.. msti nak tdo lama.. sbb 2 tak suka.. ri tu tdo siang kul 3.. bgun2 da kul 945 malam.. aduhai.. mmg tak ley tdo siang laa ha.. ketagih tdo siang tau.. so kesimpulannya.. tdo siang menggemukkan.. hakhak.. ade kaitan ke? tak de kaitan lagsung.. wakakaka

  3. 08/04/2009 at 10:50 am

    lagipun tidur petang ni mmg memenatkan. Abiz hlg tenaga…

  4. 08/04/2009 at 11:44 am

    shi: a`ahh wat hilangkan penat elok la…lagi afdhal tido b4 zhor..ura: memang tak dko kaitang hahahaoasis: betul tu…mcm lumph n lemah bdn…cpt letih ada gak huhu

  5. 08/04/2009 at 12:17 pm

    “Dan orang-orang yang beriman dan berhijrah serta berjihad pada jalan Allah (untuk membela Islam) dan orang-orang (Ansar) yang memberi tempat kediaman dan pertolongan (kepada orang-orang Islam yang berhijrah itu), merekalah orang-orang yang beriman dengan sebenar-benarnya. Mereka beroleh keampunan dan limpah kurnia yang mulia.” (Al-Anfaal 8:74)Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya….dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq

  6. 08/04/2009 at 1:32 pm

    anak: salam…salam perkanalan…thaksn ye…insya-allahh sy bertandang ke blog awak…

  7. 09/04/2009 at 4:37 pm

    hmm tdo siang ni klu btul2 pnt jek..klu x,xtdo la..tp mmg org slalu ckp xbaik tdo aftr asar..huhu..mntk2 kte sume dijauhkn dr prkr ni,i’allah..

  8. 23/06/2010 at 7:43 pm

    huu..dasyat..rase mcm nk test gak 40 ari,tp x brani la amek risiko….perghh..gila betol2,x naya nnt..huu~

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: