Home > Uncategorized > uLat gOnGgoK!!

uLat gOnGgoK!!

morning sumer!!! waa semangt aku pg2 bukak laptop kesygan aku nih hehe…semlm nak bukak tp dr pg aku bz giler..ngan present nyer..ngan kelas full nyer..mlm otak dah jem huhu..so aku rht2 jerkk mlm yd sambil kol abg cyg aku hehe free kangg hehe..

ok aku nak story pasal ulat gonggok nihh..adehh laaa aku tak geli pon ngan ulat nihh tp sejak 2 menjak nih aku geli plakk sbb…waaa nak nangis asee..ye lahh aku tak tahu apa yg melanda kat blok aku sekrg….byk sgt ulat gonggok…kat toilet jgn ckp r…adehhh..mcm2 hal blok aku nih…kadang2 rasa dah tak nak duk blok nih tau…

semlm…ms aku nak basuh baju….aku bersih2kan dulu tempat nak basuh baju tu….tibe2 kuor 2 ekor ulat gonggok….waaaaaaaaaaa tension aku…aku try r simbah masuk dlm sinki tu…die tak nakk…eeee geram sgt2….last2 aku wat2 tak nampak n basuh lerr baju aku tuhh…

weii pihak kolej!!! tolong r solvekan problem nih…dulu kucing….adehh ni ulat gonggok plak..mae dtg entahh..pening aku…agaknye die wat rombongan kot….waaaa aku tak leh terima laa.a…

tulun2!!!
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 07/04/2009 at 8:47 am

    adakah ia terbunuh akibat pertulungan yg tiba?hehehehe 🙂

  2. 07/04/2009 at 11:07 am

    shi: ermmm maybe hehe…

  3. 07/04/2009 at 1:13 pm

    alallaaaa…ciannye die..tp sbr k..i’allah leh solve nye prob ni..mybe la ni musim die menuju ke blok ha..pe2 pn,xlme lg ok la 2..=)

  4. 07/04/2009 at 4:40 pm

    hekhek..syg tkut ulat gonggokk ek.. mmg musim ni byk ult kt jhr.. kt pasir gudang lg byk..waaa..

  5. 07/04/2009 at 5:29 pm

    eiiii.. ura tak suka ulat.. sume ulat tak suka.. geli.. huhu

  6. 08/04/2009 at 8:09 am

    azrul: abg!! ayg tak takut pon sebelom nih tp bile dah byk sgt rase geli gok huhuura: hehe ura geli ek?? nanti ha kco wakakak

  7. 08/04/2009 at 10:41 am

    ha.. sengaL.. eiiii…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: