Home > lagu cinta hati > cinTa iTu keTawa daN aiR maTa

cinTa iTu keTawa daN aiR maTa

Salam…tajuk kalini sekdr suke..maklum le dah meningkat dewasa…dalam dunia percintaan tu mcm2 hal yg berlaku..jadi aku nak berkongsi lirik lagu KUMPULAN LESTARY nih…aku suke..sbb lirik die menggambarkan hal sebenar dlm dunia percintaan…

Ketawa dan air mata
Itu sebenarnya cinta
Kalau kau sedih pasti ku rasa
Begitu sebaliknya

Ku senang engkau cemburu
Itu tanda kau sayangiku
Tahu kat takut kehilangan ku
Begitu juga aku

Ku juga suka bila kau curiga
Ia mengajar ku erti setia
Apa pun sikap mu aku terima
Asalkan ada kebaikan

Walaupun sering kau ku tinggalkan
Itu tiada bermakna kau ku abaikan
Memang sesekali sikapmu membuat aku jemu
Hingga kau tak ku pedulikan untuk meredakan

Belum pernak ada cinta
Di dalam kehidupan manusia
Sepanjang masa bahagiaTanpa air mata….

Advertisements
Categories: lagu cinta hati
  1. 02/04/2009 at 8:45 pm

    waa.. best nye.. ura da nyanyi utk td.. walaupun sore sumbg.. ha dgr gak.. waaa.. terharu nya.. hehe

  2. 03/04/2009 at 10:50 am

    hehe, abg pn dah nyanyi td.. hemmm jiwang ser.. hehe.. lv u soo much..

  3. 03/04/2009 at 12:27 pm

    waaaa jiwangnye

  4. 03/04/2009 at 2:49 pm

    ura: adehh kebetulan ha dgr..tp tak pelahh..nasib baik ha dang korek tinge hahahabg: abg nyanyi??? hehecik kmar: jiwang?? memang jiwang pon…best tau lagu nih hehe

  5. 03/04/2009 at 6:23 pm

    FarHa,Cinta itu indah ketika tengah jiwang…..tapi ianya menjadi racun yg membunuh jiwa & raga ketika dilukai. Selamat bercinta..

  6. 03/04/2009 at 10:45 pm

    lagu ni mmg besh pn..2 la adt org b’cinta…=)

  7. 03/04/2009 at 11:31 pm

    hati kristal: hermm memang betul tuk wak..sbb sy dah lalui kepahitan dlm dunie percintann..mungkin kali ini membuahkan kebahagiaan wat diri sy…cukup lahh sebelm nih sy pernah merana kerana cinta…picasa: aii wak..thanks sudi dtg tgk blog sy…dunia percintaan memang indahh tp seklai kita silap melangkah musnah jg akhirnya…jadi sama2 lah kkta perbykkan doa..aminn

  8. 06/04/2009 at 2:13 pm

    amboi2.. mentang2 laa sore ura dok besh.. hukhukhuk.. 😛 try ha nyanyi ngok best ke tak.. hahaha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: