Home > Uncategorized > tag froM WanieY~~

tag froM WanieY~~

huwa….mls tol aku nak jawab tag…tp demi kwan aku yg sorg nihh…aku jawab laa sbb otak aku betul2 tension esemen yg menimbun nihh huhu…jom kite tgk pe la soalan2 cepus perok nih kuikuikui

Senaraikan 5 hadiah yang anda impikan:

uihhh 5 je ker??? ikut hati byk tauu hakhak ok ok
1- aku nak kawen!!!! ngan abg cyg aku..thats means tu le hadiah yg peling besar dlm hidup aku hehe
2- aku nak kete…tak kesah ler kete pe pon…syarat wajib mesti auto n baru haha
3- aku nak laptop kehkeh…memang aku laptop sekrg…means masa akan dtg aku nak gak laptop (mcm tak menjawab soalan)
4- aku nak g jalan2…nak tgk dunia ciptaan ALLAH..cepat2 sape nak sponsor hehe
5- aku nak anak2 yg comel2 n sihat2 belaka…kehkeh..tu jgk hadiah yg balik bermakna dlm hidup aku hakhak

5 perkara hebat yang pernah dilakukan:

ermm perkara hebat?? gane ek??
1- aku penah drive kete dr johor ke ganu..follow aboh aku yg bwk honda…perghh aku racing siot hakhak
2- aku penah sound someone yg suke masuk campur dlm hal bini dier…sbb?? sbb die suke over2 nyampahh padan muker die hahah
3- aku pernak berdepan ngan big problem..dlm 3 gak…serentak…tp aku tak nangis pon..sbb otak aku jd bingung masa tuh…ermm hebat ke?? kehkeh
4- entahh laaa…..sbb aku pk aku tak hebat pon..
5- setiap org ada kelebihan dan kekurangan hehe

5 ciptaan yang paling disukai (tidak semestinya melibatkan teknologi)

adehh apa punye soklan daaa…
1- of corse laa ciptaan allah s.w.t
2- yg
3- lain2
4- tu
5- akal pikiran yg allah bg kat hambanya….

5 perkara yang dibenci:

haaa perkara yg dibenci ek…aku tak le benci sgt sbb aku takut balik kat aku semula…tp ni antara perkara2 yg aku tak suke n tak berkenan
1- penampilan yg tak kemas…
2- busuk
3- org yg suke nyibuk2 hal org
4- org yg terlalu pendiam
5- entahh hehe

5 individu bertuah utk di tag:

waaa ni le peluang yg di nanti2 hakhak…jeng3!!!
1- cik kmar
2- nisa’ ku syg
3- sapa2
4- dtg jenguk
5- kat blog aku hahaha

waaaaaa akhirnyeee aku berpuas hatiii dgn jawapan aku sendiri kahkahkk!!!

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: