Home > Uncategorized > taHniaH sYg~~

taHniaH sYg~~

aii guys…hehe ikut hati aku memang ngah bz sekrg nihh…mklum lee dah ujung2 sem nih…byk benda yng nak kene catch up…huhu tp yg syok nye..dlm duk bz2 aku sempat g rai abg cyg aku konvo…TAHNIAH SYG….
tpkan kalo ikut hati aku segan nak gi..sbb famly die ada…adehh laaa..demi jg hati cik abg aku yg sorg nih so aku g la…ujan2 pon redah gak tp renyai2 jek…kira boleh laa aku tgk die pakai jubah konvo tuh hehe..bangger+terharu+heppy…sume ada…
ermm bile turn aku ek??? waaa lambat ag…tp insya-allah masa tu akan tibe juge…hope masa tuh aku dah kawen ahaks….gatal eaaa adehh laaa..ada jodoh ada la ye..tol tak syg?? hehe

ni bunge aku beli hehe..harga die…oppsss mana leh bgtahu hehe..kang abg aku baca kantoii haha…
aku sambut die kat depan pintu…aku org first kuang3….Kmar jgn jeles hakhak…gurau jekk

hermmm sebut jd org first nih….aku asalny segan sgt2 hehe nak beli bunge pon aku tak tahu gane…nasib baik aku tak amik bunge pink hahha…thanks fudhla sbb tolong pilih hehe…

abg n his famly…yg dak comey tuh kmar…

hermmm mcm satu2 nye pic yg aku sama tinggi ngan abg hahah yg lain aku ketot hukhuk

hehhe aku heppy sgt td tp aku ala2 cover g2 wakakka yelah depan famly dieorg kann kekke..kalo ikut perangai asal aku..kompom aku watak utama dlm bergambo hakhak…..means tak byk le pic aku sebenornye haha..tak kesah laa asalkan aku dpt gak bergambo ngan cik abg aku nihh….

yg paling best masa aku ikut die g anto juboh n amik transkrip hehe…sbb masa tu mak ayah die tak de kang waaa sengaL hahah…baru le dpt borak2 ngan die betul2 adehh laaa..kalo tak diam jekk aku nihhh…baik sekejap hakhak…

k lahh pe2 pon TAHNIAH tuk CYG!!!! love u…nanti turn ayg plak ye….

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 29/03/2009 at 8:12 pm

    tahniah dah konvo…lepas satu tahap getir…semoga terus berjaya dalam alam pekerjaan pulak..

  2. 29/03/2009 at 10:01 pm

    sonata : hehehe.. ni tahniah kt sape ni? kt pakwe dia ke kt awek dia? hakhak.. yg konvo bininya.. heheha : tahniah.. da habis pun a.arol.. pastu ni bermula laa sesi kumpul duit utk kwin ngn ha.. hehehe

  3. 29/03/2009 at 10:06 pm

    aduhai abg arol ni.. konvo pun tak nak senyum lebar2.. ha.. suh gok abg arol senyum lebar2 skithahaha

  4. 30/03/2009 at 8:23 am

    walaweh..beshye die ade peluang nk bg bunga kt cik abg..jeles ni jeles

  5. 30/03/2009 at 10:13 am

    yani: heheh tu r best gak sambut die..dah la org first bg bunge kat die heheura: dok cakak nok suruhh laa adehh laaa nanti masuk kelas etika haha

  6. 30/03/2009 at 10:03 pm

    ahahaha puji i comel, nk i blnje ke. :p

  7. 02/04/2009 at 3:14 pm

    terima kasih syg.. trima kasih semua yg bg smgt n sokongn sehingga brjy mndpt segulung ijzah..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: