Home > my stoRy > miD teRm akhLaK

miD teRm akhLaK

cakk…waa wee wat new post ehekes…sengaL! aku ni tak hbs2 kesengaLan melanda haha…ada gak kutuk diri sendiri ek…waaa tak de lahh…arini (23march) aku de mid test subjek akhLak…yg sengaL nya aku tak study langsung…wakakka korg cy tak?? tak cy?? betull tak baik tipu nih…

jom kita check aku wat pe mlm td nge~~~~~~~~

[5.45 ptg]

hemmm seigt aku, time nih aku g jusco ngan kakziera..haha konon2nye nak jejalan…tp g shoping waaa….beli jajan2…hekhek best gakk sbb memang kaki shoping kang…waaa sengaL tak hbs2 menghbskan duit adehh laaa….aku balik dlm kul7 lebih gak lahh…so bile masanya aku study???

[9.00 mlm]

kat tv3 ada citer MerLin..haaa korg tgk tak cite nih??? best siot..aku nn umet glepor g depan tv hakhak…semangat n menghayati gak aku n umet…siap menjerit ag waaa….mcm tgk citer seram g2 hakhak…tp yg penting memang best citer dier….kalo korg tak tahu…haa ari ahad kul9 kat tv3..tgk lahh hehe (promote nihh) so??? time bile aku study?? sbb citer nihh hbs kul10 huhu konpius dohh nihh hekhek

[10.00 mlm]

haaa means waktu nih baru hbs citer MerLin tuh…masuk bilik jerkk sambung tgk citer korea waaaa citer Sassy GurL..heheh citer lama gak…kakziera r nihh..jangkit gak aku tgk citer nih…tp memang best gile r…siap nangis2 menghayati siott hakhak..tinggal 3 episod je ag..so aku decide ngan umet kita tgk sampai hbs…adehhh means 3jam gak tuh… 11 12 1….waaa kul 1 tuu…after hbs citer korea iron baju lakk hehe…

haa korg pk jap..bile ekk aku pgg buku…sbb after iron baju terus sleep hekhek yg bestnye kelas akhlak kul8 pg…jauh gakk naik motor dlm 10minit gakk…tu sbb aku merempit laju giler..kalo naik bus alamtnye berejam2 tunggu bus waaa..sampai kelas jekk ustaz terus dtgg hakhak…rilex siot…

muke bahagia jwb mid term ahaks

cume satu jekk sbb OPEN BOOK waaaaaaa tu yg aku rilex…tp open book pon bukan leh copy direct..kena olah ayat sendiri gak..huhu so aku dgn yakinnya jwb hakhak..

Advertisements
Categories: my stoRy
  1. 01/04/2009 at 4:27 pm

    waa, dang g rempit.. cmner test.. ok x yang?

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: