Home > Uncategorized > Lega jaP~~

Lega jaP~~

arini ari jumaat..
sbb masa aku taip ni ari jumaat hehe
so aku lapor yg arini ari jumaat la..

ermm apa aku wat arini ek???
MyEm0.CoM
pg2 aku bgn merah mata aku…adeh ngantok siot…
tak tahu lahh napa ngantuk sgt…
tp aku bgn gak…
iron baju
basuh baju
then mandi…
*rutin harian waaaa

kul9 aku siap laa….
g pejabat bendahari…
korg tahu aku wat pe???
MyEm0.CoM
waaa g bayar yuran…RM1325
byk gak tuhh yuran sem nih….

pelik tak aku byr by hand???
MyEm0.CoM
waaa PTPTN laa bangang nak mampus…
aku lagi sebulan nak exam…
org lain dah lama settle..aku??
duit takm asuk2…
mls aku nak storyy…sbb b4 this aku dah luahkan hal PTPTN bangang tuh…

jadi arini…
aku g kaunter bendahari…
g jumpe cik abg hensemm heheh…
aku ty mcm2…nak bayar, nak batalkan ptptn…

batalkan ptptn???
waaaa aku tak kira!!
wahai pihak PTPTN!!!
MyEm0.CoM
korg dgr sini…aku dah nyampah ngan perkhidmatan korg yg cerewet nak mampus!!!
so aku nak batalkan…
MyEm0.CoM
PUAS AKU!!!!!!!!!!

so aku dah lega sekrg hehe
sbb dlm aimsweb aku dah clear..
dah tak der tanda BERHUTANG
waaa bahagia aku….
MyEm0.CoM
hakhak

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 20/03/2009 at 9:46 pm

    da settle eh? bagus laa.. ura pun tlg lega.. hehe

  2. 21/03/2009 at 2:21 pm

    batal kn ptptn??ko nk mkn pe nnti???

  3. 21/03/2009 at 8:24 pm

    ura: settle byr yuran..tuk pembatalan tu lom ag..wanie: aku mkn benda2 yg halal gak hakhak…kalo dah settle batal ptptn aku mohon yayasan terengganu kot…

  4. 23/03/2009 at 12:35 pm

    Bgs2. hutang bwat kiter pening kpala nanti

  5. 23/03/2009 at 1:08 pm

    oasis: hehe tul tu..utang DIP tak hbs ag nih tambah plakk ptptipu adehh laaa

  6. 24/03/2009 at 12:49 pm

    skrg dah dpt PTipitipu tak?agaknyer apalah alasan diaorg tu?

  7. 24/03/2009 at 1:38 pm

    shi: dpt tu dpt..cume skrg duit tu disekat sbb katanya tak dpt surat feedback dr ptptn…dier org r yg bangang napa tak ckp kat kite yg surat tu tak dpt..tu yg dah bengang ngan ptptn ni..so senang batalkan..mcm dah tak de pinjaman lain…geram tol huhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: