Home > random onlyy > boRiNg tiMe wawawa~~~~

boRiNg tiMe wawawa~~~~

MyEm0.Com
adehhh boring siot..
ketika ini…di kala ini…
ewahhh bersajak2 plakk hakhak…
aku tersgt lah mengantukkk…
tp sbb dah lepas waktu asar so…
org tua2 kata “tak elok tido pas asor…nanti otak bengong”
waaa memng betul pe…hehhe so aku mls le nak tido..
sbb kang aku gak yg sakit kepala huhu..
ehhh ni tetibe ada kad plak..jeng3!!!!
waaa ni le keje aku time boringg hahha…
cantek tak???
hehhe entahh aku wat bodoh2 jek..
nak wat gune adobe tak pandai lee…
so aku create gune poer point jekk hakhak
bijok gok tuhhh (perasan sendiri haha)
adehh k lahh…
ngantuk dohh nihh huhu
Advertisements
Categories: random onlyy
  1. 11/03/2009 at 6:01 pm

    selalunya gitulah time boring2 mesti idea kreatif dtg mencurah, da yg lagi kreatif ‘buat peta’ hehehehe

  2. 12/03/2009 at 1:50 pm

    waaa, cantik.. love u too syg..

  3. 12/03/2009 at 4:19 pm

    shi: hahah peta tu setiap org memang leh wat hahahabg: love u too..abg lak wat..asik ayg jekk huhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: