RinDu~~~

rindu??
rindu pd siapa??
siapa yg layak dirindu??
aku atau kau??

hermm korg rindu tak??
tetibe teringt lagu hijjaz..
ehem ehem (betulkan suara yg sumbang nih)

“rindu itu adalah anugerah dari Allah,
insan yg berhati nurani punyai rasa rindu”

hermmm aku setuju…
sbb setiap apa yg terjadi pada diri kita tuh semuanya dr allah..

ermm so korg rindu tak di kala ini??
pada siapa??
yg aula (utama)..
mesti pakwe ek??
hehe aku berani ckp g2 sbb
dunia sekrg sikit2 pakwe, sikit makwe..

penting ke??
iyerr penting gak tp ada yg lagi aula tuk kita rindu…
contoh??
dah tentu Tuhan yg maha Pencipta n Rasul Junjungan…
so..itu yg paling utama yg layak dirindui..

hermm apa aku melalut nih??
melalut ke??
aku berckp tentang rindu…

sesungguhnya aku tgh merindu sekrg….
pada siapa???
hermm jap nak pk (hahah sengaL)
aku rindu pada Yg Pencipta…
Rasul Jumjungan Muhammad Ya Rasulullah…

then bile pk2..
aku rindu family aku..
aboh, umi, adik beradik, makcik2 aku..
anak sedara aku yg cute2
hermm miss them very much..

rindu lagi nih…
hermmm aku rindu kat pakwe aku..
sapa ek??
heheh en azruL..
adehh korg lagi nak tyy waaa (malu)

pas tu aku rindu suasana bersama kwn2 lama
hemmm..saat yg tak mungkin dikembalikan lagi…
itulah saat yg paling manis…
dan rindu ini akan tetap berterusan..

rindu lagi ke??
rindu laaa…tak logik kalo org tak der rindu huhu…
k lahh
tu je yg aku nak storykan hehe

pe2 pon kalo kita rindu luahkan je..
sebb sampai 1 tahap..
RINDU ITU MENYEKSAKAN…
believed it or not??
just believed it!
kehkeh

Advertisements
Categories: sajak dan luahan hati
  1. 08/03/2009 at 12:09 am

    anis br je lpskan rindu anis kat umi na abi n adek2 anis ..perasaan rindu mmg best ..best bila nk jumpa..sgt2 xcited..hheeee

  2. 08/03/2009 at 11:17 am

    a`ahhh rindu2 ni memang best..sbb sy rindu kat famly laa tercetus idea nak wat entry nih…nak kata jauh tu tak lah..famly kat ganu…sy duk jb…tp rasa cam jauh sgt bile rindu nih dtg hehe

  3. ai
    08/03/2009 at 8:31 pm

    Aku kau x rindu ke??? ;P

  4. 08/03/2009 at 9:05 pm

    waaa.. tetibe je rs ha bgus.. rindu yg aula.. huhu..sebetulnya.. rindu nak blik kg kan? wakakaa

  5. 09/03/2009 at 9:15 am

    ura: betul laa…rindu nak balik kg ponye gak huhu..ai: kak…bukan tak rindu igt pon tak wakakak gurau jekkk

  6. 09/03/2009 at 3:56 pm

    rindu obatnya harus ketemu..lam kenal

  7. 10/03/2009 at 2:19 pm

    waaa, rindu kt ayg.. miss u soo much..

  8. 10/03/2009 at 2:38 pm

    idham: salam kenal tuk awak jugaa..abg: waaa kat sini pon nak waaa hekhek miss u too

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: