Home > tag > Tag froM Nisa…

Tag froM Nisa…

salam…

tag nih dari nisa…
my old skoL…
katanya nak majok kalo aku tak wat…

lahai nisa syg…
bukan tak nak wat…
kebetulan siap tag dr member tuh line terus ngok…
tu yg tak leh nak wat…
leh terima tak alasan ha nih???
tak nak terima sudah….
waaaaa

k lets start our journey to answers that question hehe….

1) Paste pic kat atas dalam post korang….

– dah paste dah…so its DONE!!!!

2) Apakah nama cerita berdasarkan pic diatas?
– nama?? aku tgk dlm blog membe aku nih tajuk dier THE DRAGON HEROES….waaa so jawapan dah ada hakhakhak

3) Apakah nama blog korang?
– hermmm nak ty ag ker??? DUNIAKU TERUKIR DI SINI….
– ada makna tersendiri tau..thats mean hanya apa2 aktiviti n any story that i can share wif all my frens…hehe

4) Postkan 1 ucapan(livenote) kepada org yg mengetag yang ditulis pada kertas bersama signature korang..
– adehh…satu keje lak aku nak tulis..jap2 ehh aku coret2 ngan tulisan ku yg buruk ini waaa
– haaa glepor den nulis..tulisan hodoh laaa…heheh just for you nisak…ermmm nampak ke tulisan tuh????

5) Postkan pic korang yang paling cute
– pic??? hermm bukan tak nak post sbb tak dok gambor g cute kehkeh..dah tua bangka gini nak cute ikut mana leerrr kehkeh

6) postkan pic haiwan kesayangan korang

comey takk??? sygg sgt kucing2 yg ada hehe
7) Yang terakhir…ehem…ehem…Nota: Passkan kat 5 blogger yang terpilih
– haaa nih laaa…ni yg aku suke….
– org yg paling bertuah sudah pasti lahhh URA!!!!!!!!!!
– 4 yg lebih tuu entahh..mls nak pk..kalo korg nak watt…buat laa hehe
Advertisements
Categories: tag
  1. 06/03/2009 at 11:22 pm

    adoilaa.. klu ye pun nk kena kan ura.. jgn laa smpai gitu sekali.. hahaha.. ura mmg tergelak besor nengok ha ny tulis rope itu nya.. hahahaha..nnt ura jwbb pelan2.. wakakaka.. seronok bebenor iyer kena kan org?? hahaha

  2. 07/03/2009 at 11:03 am

    haha memang r..algi2 kalo dpt kenakan ura hakhak

  3. 08/03/2009 at 9:08 pm

    hahaha.. suke laa tu.. asigm byk wey.. tp sempat ag atur kan sume.. hahaha.. jengjalan pun sempat.. hakhak.. itu penting.. terlebey sudaa.. hahahaha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: