Home > happy owezz, random onlyy > ranDoM….

ranDoM….

waaa weee cute tak??? see dah besor anak sedara aku nih…comel sgt2….cyg dier…hye korg..hehe sj jerk nih..td siang tetibe aku dpt 3 mms dr kakak aku…aku ngatkan dier send pe lah…rupernye si genit nih haaa..menjerit aku tgkk…comel sgt…yg mms tuh 2 gambor n video..aku tak masukkan plak video kat sini..malas lerr huhu…comel kan…dah pandai meniarap…eee aser nok kenyekk22 jerk hekhek..

haaa ni pic kedua…tgk laaa kecik jerk mulut dier..waaa kalo lah amilin depan cik dee..memang cik dee dok wie sapa2 dukungg heheh…nanti pertengah bulan 3 cik dee balik ganu ye…eee rindunyer kat si comel nih…tp kan satu jerk..yg aku nak gelak..muker dier sebijik muker abg ipor aku..adeh laaa…nasib baik comel hekhek…

haaa ni satu hal…korg rasa napa ekk aku letak pic nih?? hahah ada sejarah disebalik pic nih..alkesah yg aku nak story kannyer ialahhhh ———-> gini..ari isinin mlm aku n my group nak sepakat nak mula start wat projek 3 authorware…so after magrib kami pon wat ler…buat punyer buat sampai dah dekat kul12 tp tak siap2 gak…adehh pening siot…susah nak mampus…tp sekurngye kami dah mula wat kan….
apa aku nak citer sebenrnyer nih..haa balik pada pic tuh….hekhek..dlm projek 3 aku nih kite org dikehendaki membina soalann n antara yg dier nak “2 drag n drop question”…hermm korg phm ke?? ala kalo tak phm wat2 phm lah yer..hekhek..k k k aku sambung aku….so kami pon diskas le..n we decide..ceewaahhh bi ler pulakk..hukhuk….ok sambung lerr…adehh…so kami pon setuju nak wat letak 2 gambor n padankan…jadi gambor yg kami maksudkan tu satu gambor musibah n satu gambor nikmat…hahah yg musibah tu kite org cari jumper gambo masa tsunami..so ok jerk..yg nikmat nih haaa…cadang nak letak gambor maknan…adehhh cari ler kami2 nih dlm semua laptop yg ada…tak der plakk tuh…tibe2…eja…dier susn plastik milo, n air milo yg kiteorg wat..n dth plak beg..adehh kakziera yg baru sudah solat letak beg dier..enterpremmm waaa…
sengal toL kiter org mlm tuh…n jasilnyer jadi lah pic seperti di atas
..hahah….memang kiter og gelak giler…
korg tahu masa tuh kul waper?? dah kul1230tgh mlm…adehh tu pon tak siap2…penat siot…hermm tu l ahh al kesah adan wujudnye pic dia atas..hakhak..
tu jerk lah yg aku nak stiry wakakak…sj bikin gempakk kehkehk…k lahh..lain kali kalo der story yg tak gempak aku story ag…waaaa
Advertisements
Categories: happy owezz, random onlyy
  1. 24/02/2009 at 8:40 pm

    comeynye ank dara ha..eh! silap ank sedara ha..hehehe putih gebu tu

  2. 24/02/2009 at 9:04 pm

    wah..authoware…dulu ader wat gak bende nih..same arr…nk drag n drop…huhuh….susah…mmg tak tdo lah satu mlm…;)….nway goodluck…smoga berjaya

  3. 25/02/2009 at 12:32 am

    yani: adehh anak dara ha ek?? wakaka..ngatkan saloh baca doh td hakhak..tu anok kaktie..sue: tu r..tp best gak wat hehe…sbb minat kan heh

  4. 25/02/2009 at 1:23 pm

    haiii, comey amylin.. koho besor koho putih gebu.. msti amylin igt lg kt abg arol g giant same2 kan.. hekhek

  5. 25/02/2009 at 2:39 pm

    suka yg berasaskan coklat…

  6. 25/02/2009 at 4:53 pm

    abg: adeh laaa..tak kenal pon abg hakhak..wat lawok r syg ayg nihhoasis: apa yg berasaskan coklat?? hehe tak phmm

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: