Home > happy owezz, koLeksi, my stoRy > aCaRerrr mEmaNaH~~~

aCaRerrr mEmaNaH~~~

salamm tuk kawan2 yg masih sudi bertandang ke karpet merahku ini eheks…(skema la pulekk) haa ni aku nak kongsi something ngan korang…heheh pagi td semangat aku n umet bersiap berpakaian sukan..heheh sebb IMPI ada wat program MEMANAH…waaa excited aku bab main2 nih…

kul830 baru terkedek2 aku n umet merempit ngan motor umet aku g dewan serbaguna KTF…hehe tu first time gi..nasib baik tak sesat eheks…tak logik tul kalo nak sesat kat tempat sendiri adehh…

sampai jerk sana..aku tekejut gilerr..ye lahh ngatkan pompuan jerk rupenye ngan dak laki seklai adeh…segan gak aku yelah..ustaz2 sume..aku plak sempoi jerk pakai waaa…pulak tu aku bwk raket hakhak..tak ke sengaL namanya tuh..nak main memanah tp bwk raket adehh laa…aku n umet aku bukan betul sgt hakhak…tp tak sempat nak main…padn duk main panah memanah jerk…
hakhak first tu die bg main2 jerk..testing2 lu..adeh aku yg testing tuh asik terbang ke langit n lekat kat bukit adehh laaa…tp byk kali cube jadi best plakkk hakhak…syok giler main…

hehe aksi b4 game start hakhak…pegang pon terbalikk waaa tak per yg penting gaya n posing hakhak

this is my team..group 5 hekhek..dpat tempat k4 wahaha dengan kutipan mata 95 jerk haha..tp bangge tau wakakka…

waaa ni aksi aku n umet hekhek…boleh doh jadi pemanah..wakil umah sendiri wakakak

huhu abg tu tolong betulkan aku punyer tempat aim..haha tercabut siot..bow tu tekejut aku pegang die hakhak….semangt tuh aku n kawan2 nak memanah arrow hehe

haaa tu die aksi aku n dak2 SPi hakhak…posing b4 memanahh..kehkeh…ni latihann jerkk kehkeh

Advertisements
Categories: happy owezz, koLeksi, my stoRy
  1. 23/02/2009 at 11:04 am

    waaa, pndai syg abg memanah, jgn panah abg doh..hakhak, kejut pa bow ayg pgg.. slmt brtanding syg..

  2. 23/02/2009 at 11:57 am

    wah! ganaznya korang. Best kan memanah.. penat tak? berapa yg terpacak?all the best wo in study. be smart not hard!

  3. 23/02/2009 at 8:29 pm

    haii, pndai x memanah tu.. hekhek.. jgn panah abg dah.. hukhuk.. slmt brtanding.. 🙂

  4. 23/02/2009 at 10:58 pm

    seumur hdp x pernah pgg pun alat memanah tu…

  5. 24/02/2009 at 1:25 pm

    shi: best gak..tu yg kite org pegang paling ringan..hehe best tauu main..oasis: waaa bangger sy dpt pegang..byk kali cube akhirnye terpacak kat kuning hakhak..abg: waaa see the leg laaa ehekss

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: