Home > tag > taG froM aKu unTuK aku~~~

taG froM aKu unTuK aku~~~

huwaaa pertamanya aku nak nangisss MyEm0.CoM ye lahhh mahu taknyer…aku wat tag…kenakan kwn aku tp tup2 sekali 3 org sekaligus tag aku balik ngan sokLan yg aku wat n bg kat org huwaaa….MyEm0.CoM hermmm tak per…aku terima seadanya…hope kita happry2 yer kwan2…MyEm0.com

jom kitagk semual arahan yg aku bg kat korg wat tup2 aku yg kena wat…zzooommmmmm!!!!!

ARAHAN: ANDA DIKEHENDAKI MENSTORYKAN KESAH OR PERISTIWA YG KORANG RASA:-

1- PALING LUCU @ KELAKOR
2- PALING SEDIH
3- PALING BODOH
4- BIASA JER

K SETERUSNYA KORG DIKEHENDAKI MENYENARAIKAN 8 ORG YG KORANG NAK TAG KAN HEHE..

jom tgk story aku apa ekk…

1. PALING LUCU @ KELAKOR

story yg aku rasa paling kelako dlm idup aku ialah aku igt ag masa aku kecik2 dulu..aku kan jenis famly yg boleh dikira pindah randah jugak lah…masa aku darjah 1-3 aku duk perak..masa tu adik2 aku comel2 jerk…nak jadi kesahh…ada la satu hari tu…perjalanan aku balik ke kampung..aku tak igt sebb apa balik…yg aku nak citer kat sini peristiwa nih berlaku dlm kete..

aku n adik2 aku duk belakang…ala kecik2..duk b4 kat belakang pon masih luas ag…nama pon perjalanan yg agak jauh..so tido ler aku n adik2 aku….setiap kali ayag aku brek tergolehh k4 org nih kat bwh kusi MyEm0.CoM

tp syok sgt punyer tido peduli per…..bgn naik balik n sambung tido…al kesahh..ayah aku benti kete kat sebuah masjid…..aku ngan mamai kuor laaa dari kete…tibe2…ummi aku tegur…
“ha..bakper suor mung basoh??” waaaa tekejut aku….”mung kencing ke??”
MyEm0.CoM ohh tidak!!! jap2 aku pk balik…waaa aku pon kata “miee…ha dok kencing la…epi kencingg!!!”MyEm0.CoM tibe2 aku dgr org gelak besar…waaa aboh aku gelak siot..akak aku lagi r..siap duduk atas jalan…malu siot..adik aku kencing dlm kete basah sampai kat suor aku…yg sadisnyer aku yg kena tuduh kencing dlm kete!!! waaaa MyEm0.CoM

hahah tp tu lahhh bile kite org story balik kompom miterog gelak besarr…hakhak…

2. PALING SEDIH

peristiwa paling sedih ek…aku nak story pon tak tahu camner..sbb terlalu byk kisah sedih..yg aku leh kongsi kat sini aku kehilangan nenek kesygan aku..MyEm0.CoM sedih sgt…sbb sampai aku termimpi2 kan dier…aku antara cucu yg memng tinggal ngan die…arwah meninggalkan kami dlm keadaan yg masih sht…arwah meninggal masa ngah tido…hermmm aku tak leh nak storyy…
byk sgt kenangan antara aku ngan dier..yg paling aku igt…dier selalu urut kepala aku yg sakit nih…ummi aku pon tak penah picit kepala aku nih tau…waaa rindu sgt kat MOK….

aku doakan semoga arwah ditempat kan bersama2 org yg beriman..aminn…ALFATIHAH…

3. PALING BODOH

MyEm0.CoM haa nih satu hal…aku rasa byk perkara yg aku wat benda2 yg tak masuk akal..sbb?? sbb aku kan sengaL n tak mkn saman….hahha ok aku rasa nih lah perkara bodoh yg penah aku wat dlm dunia…kesah nye gini…

aku n ura gie lahh TTi..TTi tu Taman Tamadun Islam….aku n ura bagaikan burung yg baru terlepas dr kandang…aku gie sana dah tgh hari..hari jumaat plak tuh…dah la tak leh masuk dlm menomen tuh…aku pon merayap2 ler tepi2 masjid kristal n kawasan2 taman tu jek…dah nak balik tuh tibe2 kami terpandang palyground…tibe2 aku dpt 1 idea..

“ura, jom main buai..ha lama tak main.,..jom laaa” waaa sengaL.. MyEm0.CoMkorang bygkan masa tuh kul1 wape??? kul1 beb!! MyEm0.CoM hakhak…aku n ura pon glepor gie main buai…hahah best giler!! n siap main congek canggung…eh jap korg tahu ke congek canggung tu apa??? ala jongkang jongkit ke…hukhuk…

adehhh aku gelak2 je ngan ura..happy…hahha dlm duk syok bermain2 tu tak sangka ada org tgk gelagat aku n ura…rombongan dr dak2 uitm…MyEm0.CoMadehhh malu siot…tp tu lah perkara bodoh dlm hidup aku..sbb main kat playground waktu tgh ahri yg panas terik hakhak

4. BIASA JERK
adehh ni kesahnyer aku nak story aku demam masa awal2 masuk utm dulu..MyEm0.CoM masa tuh baru hbs orentasi…dah la sedih perants dah pindah ganu..tinggal aku sorg2 kat sini…hermm mulanya umet aku dulu yg demam…tak sangke plak esoknye aku plak yg kena…

yg sadisnye 22 demam terukk..aku siap ilang sore..masa na perkenalkan diri aku tak leh nak berckp…n paling best aku dpt gelaran “akk yg sore serak” hakhak…padahal aku ilang sore…sampaikan aku lupe sore asli aku gane…MyEm0.CoM hehhe…tu jerk lah…biasa jerkk kehkeh

waaa wee dah siap…ni lah dier dengan rasminye aku nak tag kwn2 yg memng bertuah lahh…calon2 nyer ialah………….MyEm0.CoM

1-eriq
2-oneyani
3-syarinie
4-sapa2 yg bukak blog aku

waaa aku wat 4org jerk..penat le nak pk nama org hahha…sooo selamat menjawab semuaaa kehkeh

Advertisements
Categories: tag
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: