Home > tag > taG dr Ura CyG huhu~~~

taG dr Ura CyG huhu~~~

haaa ni satu lagi tag yg aku kena wat..pas ni selesai sudah utang aku hakhak..byk ag keje yg aku nak wat..so aku settlekan yg nih dulu deh…pe sokLannyer?? jom sama2 tgkkk…yyeeehaaaaa MyEm0.com

Remove 1 qstion from below and and add in personel question, make it total of 20..

1. if u could spend RM1 in 5 minute,what would u spend on?
– tepon Mie or Abog suh masukkan duit wahaha bijok rr!

2. what is most favourite thing to do?
-dgr lagu ct kehkeh

3. what kinds of news u read?
– hiduran n kesah2 pelik

4. what r u doing rite now?
– belajo ag..nak kawen parents tak bg hekhek

5. is there someone in ur heart rite now?
– iter..of course laa my lover…love u

6. do u believe u can survive without money?
– entah la…dunia sekrg memerlukan duit…kalo tak der duit camner nak idup…

7. do u know ur BMI??
– luper..aritu dah kire (tak nak ngaku gomok)

8. what do u feel doing rite now?
– mcm2 perasaan..nak balik kg laa huwaaa

9. if there’s someone who u love, do u confess him/her?
– tak!!

10. list out 3 good points of the person who tagged u?
– my bestfriend, manje ngan aku (ahaks) n baik orgnyer…

11. what is the thing that make u thing she is kind?
– sebb dier selalu dgr luahan aku..aku marah ke, sedih ke..sama berkongsi..n paling best dier tolong nangis tuk aku kalo aku dlm kesdihan…baik kan??

12. what is the thing that make u think she is bad?
– sikap dier yg selamba wahaha jgn marah ura…

13. are u left-handed or right-handed?
– kanan…tp kalo galas n peganag brg aku kiri..

14. if u had to eat something in rest of ur life, what would it be?
– nak mkn tomyammm!!!

15. if u had to choice to be rich or happy, which would u choose?
– aku nak happy…sebb kalo jd kaya tak semestinye happy..tapi kalo kau happy aku kaya ngan senyuman, aku kaya ngan kebhgiaan..

16. if u have a chance, which part of ur character u would like to change?
– api kemarahan aku

17. who is the people u can share ur problem wit?
– first sekali kawan baik aku..sapa ek?? ura laaa hehe

18. makan or tdo??
– makan

19. what is the one thing u love about urself..
– selamber n tak mkn sama…ramah terlebih hekhek

20. antara kekasih dan parents…mana korg dahulukan n mengapa?
– aku pilih parents..sbb apa yg aku wat kat dunia ni semuanya mesti ada restu mereka..kalo mereka tak restu hidup kita takkan ke mana…

yahooooooooooooo!!!!!!!MyEm0.comMyEm0.comMyEm0.com
akhirnye aku berjaya!!!!!!!!!!! hakhak

n aku tag kat kwn2 aku nihh hekhek

1- hannan (nisa)
2- pikok

haaa ni lah 2 org yg bertuah hakhak

Advertisements
Categories: tag
  1. 21/02/2009 at 2:08 am

    tgh surfing2 ur blog tetiba nmpk niey;n aku tag kat kwn2 aku nihh hekhek1- hannan (nisa)2- pikokpikok??sy lg ka??hahatq2..nnti sy jwb..

  2. 21/02/2009 at 9:28 am

    noorafiqah: aii haha..sy tak der niat nak kenakan awak tapi sj nak nyusahkan awak sbb sy tahu awk rajin bab2 jawab tag ahaks..hope awak enjoy ehh hehe

  3. 21/02/2009 at 2:42 pm

    Suka tomyam? Pedas la….

  4. 21/02/2009 at 3:25 pm

    oasis: a`ahh suke sgt..pedas tomyam sy leh mkn ag tp pedas sambal mcm nak nangis sy mkn huhu

  5. 22/02/2009 at 6:36 am

    da jwb pun..hahahapepun thnx byk2 ea..;)

  6. 22/02/2009 at 1:31 pm

    waa tahniah tuk pikok!! hekhek

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: