Home > my stoRy > seRabuT kePaLa huwaaa =(

seRabuT kePaLa huwaaa =(

adehh..serabut kepala aku…ehh jap..assalamualaikum…hermm mcm dah lama plak aku tak wat entry baru (baru sehari ahaks)..serabut kepala aku minggu ni..ni ntak masuk minggu depan ag…

sekrg nih saat2 genting aku ken siapkam semua assignment aku…byk..byk sgt2..tak cukup tgn aku…ni aku wat entry nih sbb dah serabut tgk esement..sj nak luahkan…penat sgt…aku tido sekdr rehatkan otak je..tu pon after bgn aku still lagi letih sbb bgn je pk keje n esemen..adehhh jem otak aku..nak gie isi myk motor pon tak sempat…huwaaa myk dah merahhh hukhuk….

penat..aku tak tahu nak gambarkan camner…aku betul2 tertekan..sampaikan aku pon hampir2 bergaduh ngan umet sbb kesnyer kecik je..tp aku still leh down ag..sbb aku pk mungkin aku tension kot..masing2 tertekan ngan keje…

hermmm aku ing ujung minggu nak jejalan..nak restkan otak..rehatkan otak..aku tahu byk sgt keje..tp aku kena rehat gak..aku betul2 penat…sapa nak ikut aku?? huahahah..tak leh ajak korang..tak rest aku nanti hakhak…

pe ag nak story ek…setakat nih dulu..ni ler laporan terkini aku hahha…keje keje keje…aku harap dengan apa yg aku wat dapt mengekalkan result aku sem nih…doakan aku deh…

k lahh nak sambung taip esement waaaa…jem dohh otakk…

Advertisements
Categories: my stoRy
  1. 19/02/2009 at 1:57 am

    sama laa kita.. byk keje.. tp wat2 tak bz pun.. hehe.. ura kan releks sokmo.. haha

  2. 19/02/2009 at 10:22 am

    org pandai tak pe…ha ni nak siapkan satu2 keje tuh ken wat jadwal..sbb duk rushing jerk..penat sgt2..ha nih tak cukup tido doh nih…dengan taklimat LM nyer..itu lah ini lah..penat sgt2..esement yg mengejut n nak cepatnye…adehh..dah la melibat tenet..tenet plak wat hal…entahh la..pening dah sekrg nih..

  3. 19/02/2009 at 11:48 am

    hehehe sian die..tu belom final year lg..sabo ye..buat satu persatu..jgn serabut2

  4. 19/02/2009 at 11:59 am

    taw xpe!kita sama.tido stkt 2 3 jam jer shARI ni:(samaai sakit.hrp farha xsakit cm sy.beringat sebelom kena ok.

  5. 19/02/2009 at 9:42 pm

    ayuh kita doa sama2 ek. Hujung minggu ni spatutnya nk kuar melancong tp tpaksa kn turun kerja. Huhu

  6. 20/02/2009 at 9:47 pm

    yani: yani tu r…pening takcukup rht tp layan blog ok jerk hakhak..hobi tetap kangg hakhakoasis: yukkk…per kata sama2 pi jejalang hakhak (sengaL)syarinie: penat kan wak..huhu sy mcm nak pengsan n ngamuk jerk..mcm tak cukup hari dohh nihh…terkejar sana sini

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: