Home > koLeksi, my stoRy, random onlyy > daK keLas_gReeN theMe

daK keLas_gReeN theMe

uuiiihhh…smart tak kami…SPI student!!! hekhek..
ni lah bakal2 ustazah keluaran UTM, skuDai….!!!
waaa banGGer sioott kehkeh…
nak tahu kos kami per??
IJAZAH SARJANA MUDA SAINS SERTA PENDIDIKAN (PENGAJIAN ISLAM)
haaaa..igt tuuu hekhek
ni sebahagiaan jer…nanti bile pic dak2 kelas aku siap aku upload deh…
ni aku gune henset aku je..tu pon tak semua membe de…hehhe
baju ijau tu baju kelas kami…
so kalo de function kami pakai r..sj..ukhuwahh katakan hekhek
ermm bangger gak seposen…
walapun kami ustazahh tp kami di UTM didedahkan dengan iLmu IT…
means..
kami bakal ustazah n ustaz nih leh wat perisian…
hermmm cam dak sains com tu…
kalo korg perhati tol2 nama kos tu ada perkataan SAINS…
haaa tu maknanya kami wajib amik subjek2 com…
cthnye…
sem 1 kami amik subjek PnP waaa aku luper full name pe hakhak
sem 2 kami amik subjek telekomunikasi dan rangkaian, rekabentuk perisian multimedia
sem 3 kami amik c++ (perghhhh killer subjek tuh…tp aku sorg je dpt A hakhak)
sem 4 kami amik bahasa gubahan (sem sekrg nih lah)
sem 5 LM (praktikal)
sem 6 subjek elektif; means sama ada amik VB atau JAVA
sem 7 sapa amik VB kena amik subjek Pembangunan CD-ROM; sapa amik JAVA kena amik subjek Pembangunan WEB
sem 8 kami amik subjek ELEMENT MULTIMEDIA (aku lupe pe dia haha)
haaaa tgkk…sbb tu aku ckp aku bangger hikhik….kami belajr subjek2 g2…waaa tp memang jem otak lerr…sbb mcm dak sains com dah kami nih…waaa….
hermmm k lahh…aku setOp dulu deh…
daaaa
Advertisements
Categories: koLeksi, my stoRy, random onlyy
  1. 12/02/2009 at 9:29 pm

    waaa the green theme.. ustzh teknologi maklumat.. hekhek.. slmt bjy semua.. slmt menempuh LM next sem.. smg jd ustzh yg baik dan brdedikasi.. 🙂

  2. 13/02/2009 at 2:34 pm

    hmm.. ha sorg je comey..hakhakhak.. jahat ny mulut aku.. waa..

  3. 14/02/2009 at 11:29 am

    yg sem 8 tu subejk Kaedah mengajar Sains Komputer(KMSK).. x pyh sgt yang, cam subjek Rekabentuk Pembangunn Multimedia ler..

  4. 14/02/2009 at 3:17 pm

    owhh aahh..tertinggal satu ag subjek com hehe…hope tak susah ek..hehe

  5. 14/02/2009 at 7:15 pm

    Syabas. Selamt datang ke dunia pendidikan. Posting bulan julai tahun ni ek. O.K salam

  6. 14/02/2009 at 11:05 pm

    dr araz: waaa tq sudi jengah umah sy..ngatkan tak sudi dahh hehe…a`ahh sem depan r tuhh..isau gak nih…hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: