Home > happy owezz > hepPy baNgaT ngee~~

hepPy baNgaT ngee~~

waaa wee~~~aku heppy sgt arni…excited tu aku nak wat entry kat sini…ye lah nak kongsi kegembiraan hehe…korg nak tahu napa aku heppy sgt??? hehe

kesanhye gini…entry aku sbelom ni kan citer pasal ABM aku kan?? jadi ni kira kesinambungan berkaitan ngan abm aku tu lah…aku gune abm aku tuk tu set induksi aku…korg tahu tak..aku nervous gile b4 nak bentang…iasu gak..ye lahh ustaz tuh cam skema skit la…tp ustaz tu baik hehe..

herm nak jadi citer tibe turn aku mcm nak tercabut..tp aku wat2 cool…hakhak tgn menggigil siot…sbb masa aku nak wat garisan kat white board tu senget paaa waaaa….pas tu ngan sore yg memang high volume tuh aku pon ckap ler..

“airini ustazah nak main satu game…dah ready???”

“dah ustazahh!!!” (adehh smgt lak kwn2 aku nih)

“ok di hadapan ni ustazah dah buat kotak di mana ada 2 suku kata…setiap suku kata mewakili satu huruf…mcm dlm ktak yg ustazah wat tu ada no..setiap no tuh mewakili huruf hijaiah”

“ok ustazah letak klu ye…” (aku pon tempek ler huruf fa’ n kaf kat papan tu)

stakat tu je lah aku story hakhak…nak tahu ag ker??? herkk

aku pon bg arahan kat dak2 nih suh kira huruf2 hijaiah tuh…tp sengaL tol dak2 nih ckp dah tahu adehhh…tp aku tetap suh budak2 ni kiar hakhak…peduli pe..waaa siap wat joke ag..

aku ckp: “ustazah nak semua kira” waaa aku sengeh2 je hakhak

pas tu aku pun ty…waaa semngat dak2 nih jwb hakhak bangger jap aku…then selesau laa set induksi aku…adehhh ilang sume takut dlm bdn aku nih…kehkeh ok jerkk….aku tgk dak2 nih heppy jerkk

pas tu bila dah settle ustaz bg komen…alhamdullilahh aku punyer menarik, n ustaz ckp cara aku wat mesra ngan pelajr…hehe n aku dpt 9/10…aku mcm tekejut…alhamdullilahh

next week aku kena wat langkah 1 plakk adehhh…takper aku wat yg terbaikk

n arini aku betul2 happy hekhek….

Advertisements
Categories: happy owezz
  1. 10/02/2009 at 3:29 pm

    waaa, bgus ayg abg.. Congrate!!.. buat trbaik lg 4 next presentation yer..

  2. 10/02/2009 at 3:31 pm

    Alhamdulillah.. teruskn step yg strusnya dgn cemerlang.. k ustazah cyg.. lv u..

  3. 10/02/2009 at 5:08 pm

    cantik blog awak iyer..

  4. 10/02/2009 at 6:15 pm

    abg: iyer syg..hehe tq…ayg wat biasa2 je tak sangke plak dpt k=pujian..doh la glepor sekali hekhekfarqalith: hehe baru tukar wakk ni pon mcm tak puas hati tp membe kata cantek..so bior je n edit apa2 yg patut

  5. 10/02/2009 at 7:40 pm

    waaaa… tahniah2.. lulus doh nak jd guru tadika.. wakakaka

  6. 10/02/2009 at 8:03 pm

    guru tadika?? waaa dah sah2 ha ngajo dak skola menengahhh waaa

  7. 11/02/2009 at 11:03 pm

    hakhakhak..mana ade bdak sek men bljr alif ba’ ta’ tha’.. hehehe.. 😛

  8. 11/02/2009 at 11:04 pm

    usik diaaaaaa… hahaha

  9. 12/02/2009 at 10:08 am

    eee…tu just set induksi lahh…waaa ura jht…abg! jgn nak komplot ngan ura ehh..ayg pok pale huhu

  10. 14/02/2009 at 12:10 am

    hahaha…congrats ha..ala ha ni kan jenis berani..takut mula2 tu biase la kn

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: