Home > frust > taK sEmpAt ler…

taK sEmpAt ler…

hai guys…
aku nak edit tapi tak sempat la…
sory sesangat yer…
nanti tinggal pesanan ye…
nanti aku add korg nyer blog dlm list aku…
ponin gak nak wat…
page dulu dah byk…
ni page baru so kena mula dr awal plakk huhu
line plakk tak laju sgt so susah skit aku nak wat huhu…
sory sgt…

Advertisements
Categories: frust
  1. 09/02/2009 at 4:28 pm

    hehehehe awak pun ambik template dr gisele ke? same la kite. 😀

  2. 09/02/2009 at 4:29 pm

    hehehe..alaa.bila ok.. tak bz nnt ha edit laa.. nk g mana nk cepat2.. waaa..sabo..

  3. 09/02/2009 at 4:33 pm

    hehehehe awak pun ambik template dr gisele ke? same la kite. 😀

  4. 09/02/2009 at 5:45 pm

    cik kmar: aahh..cilok dr blog kmar laa waaa…sori hehe sbb dah lama cari templete yg cantek…tgk kat sini baru berkenan…huhu

  5. 10/02/2009 at 10:24 am

    hehe, slmt mengedit blog..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: