Home > Uncategorized > ABM_seT inDukSi

ABM_seT inDukSi

hekhek..comey tak??? colourful tak?? waaa teka apa nih???
adehhh..
penat tau aku duk cokoh siapkan benda alah nih…
hahah ni lah ABM aku…
ABM tu apa??? ala korg nih pon…
ABM tu alat bantu mengajar….singkatan nyer panggil ABM…
sapa2 yg bergelar sikgu tu tahu r apa tu ABM…
hermm ni first time aku wat ABM..bolehh bangger kat diri sendiri…hehe 10markah wei..
hoper aku dpt yg terbaik..
ABM nih tu set induksi aku..3minit jerk weii…tak leh lebih masa huhu…
teka r tajuk aku apa hekhekhek…k lahhh setakat nih dulu yer…
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 10/02/2009 at 1:32 am

    coey AbM ha.. nk ajar bA eh?? huhu

  2. 10/02/2009 at 6:46 am

    ABM = Alat Bantuan Memasak.Confident je… πŸ˜€

  3. 10/02/2009 at 10:26 am

    waaa, cantik ngat ABM ayg wat, brwarna-warni..hehe..lawo huruf ‘rho’ yer..hekhek

  4. 10/02/2009 at 10:28 am

    abg tahu tajuk ape yang..’Mengajar Menulis Jawi’.. hehe..

  5. 10/02/2009 at 1:34 pm

    waa ura n abg 22 salah…ni apa anak murid nih hakhak…ajo pasal zakat fitrah la…cube tgk betul2rdhanz: adeh..memang kena r hehe..kuali n senduk ek waaaaaa

  6. 10/02/2009 at 1:45 pm

    abg: waa abg nganjing tu waa…

  7. 10/02/2009 at 3:28 pm

    hehe.. tahniah syg.. dpt hmpir full markh tu.. πŸ™‚

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: