Home > Uncategorized > misS u sYg =(

misS u sYg =(

dah seminggu aku balik utm…aku rasa mcm lama sgt..ehh hampir 2minggu…bz bz bz..tu je yg aku tahu…kekadang aku sendiri tak cukup rht (tp tido tetap tido ahaks) penat…usah dikatakan..bukan bdn aku yg penat tp otak kau yg penat..letih sgt bile otak ligat berfikir itu ini…
sian plak kat abg..ayg mintak maaf tau..ayg tahu abg tak sht sekrg…bykkan rht ye..ayg kekadang tak sempat nak pegang henset..kalo pegang pon sbb nak contact membe nak wat discussion..maafkan ayg..abaikan abg jap…hope abg fhm situasi ayg ye…
discussion?? adeh..aku rasa tiap2 hari aku wat discussion tp keje tak siap2…huwaa..ase nak hentuk kepala jerk..tp sabar itu yg wat aku masih bertahan…aku harap sgt kawan2 aku bg kejesama yg sebaik mungkin…tak per2..aku pegang kata nih “kalau kita wat senang kat org lain,insya-allah org akan wat senang kat kita”…
abg…jaga diri tau..kdt ayg pon dah takbyk..ayg terpaksa berjimat cermat sbb duit pon cukup2 mkn..hermm maafkan ayg sekali lagi…
LOVE n MISS u so much….
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 05/02/2009 at 8:52 am

    Miss u too syg.. xpe, ayg tumpukn pada study.. Study smart Work smart yer.. enjy ur study.. love u soo much 🙂

  2. 05/02/2009 at 9:14 am

    waaa, cantik pic yg ayg create tu.. tq syg.. miss u 🙂

  3. 05/02/2009 at 9:30 am

    hehe..ayg edit dah lama pic tuh..cume tak publish je hehe..hermmm TQ syg sbb phm =)

  4. 05/02/2009 at 10:54 am

    wah3.. bkn main ye beromantik kt sini.. huhu.. ura ade ni.. jgn romantik2 sgt.. malu kt ura ni.. wakakaka..abg arol demam ke? smg cpt sihat.. 🙂

  5. 05/02/2009 at 12:44 pm

    demam rindu ura hakhakhak…b4 this duk kejo ambulans ngakk..dok demam bakper hakhak

  6. 05/02/2009 at 12:45 pm

    demam rindu ura hakhakhak…b4 this duk kejo ambulans ngakk..dok demam bakper hakhak

  7. 05/02/2009 at 5:36 pm

    aiii, ura ade yang.. cpt2 nusuk.. malu yer tgk.. hakhak..

  8. 05/02/2009 at 6:16 pm

    hakhak..ayg lak yg malu kakaka

  9. 05/02/2009 at 10:12 pm

    wahhhhhhhhh kne buat gk ni 1 entry utk pakwe t’syg :pi dh 6 bln xjmpe abg syg i ok. 😥

  10. 06/02/2009 at 7:51 am

    tak pe lama tak jumpe pon kmar…kalo selalu jumper pon boring gak hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: