Home > Uncategorized > me n My keZen lalala~~~

me n My keZen lalala~~~


nampak tak pic2 kat ats tu?? hehe ni pic masa aku last day aku kat ganu baru2 nih..aku jejalan ngan sepupu aku….hahha best jugak..mcm tak betul je aku..sonok bangatt…
cun tak aku pakai spek?? hakahk perasan sokmo waaa….
aku sebenarnye tak tahan keperitan v=chy matahari..sbb tu kalo di tgh2 panas terik aku kena pakai spek itam sbb takut serangan sakit kepala yg amat sgt…so langkat berjg2…huhu…
bukan minat sgt pon..dulu2 aku tak suke sgt pakai spek itam…tp sekrg demi kepala aku yg bulat n mata ku yg besat wat hal…terpaksa aku pakai spek itam…
ehhh awtnya aku melalut nih..aku nak story pasal aku jejalan ngan sepupu aku…masa tuh gie mydin jerkk hakhak…tak gie mana2 pon..jalan2 cari tudung baru katakan…hehe..aku beli waner ijo..kezen aku waner merahhh…waaa mahal gak le..tp tak kesahhh asal puas hati hehe…
k lahhh sj nak membykkan entry jerk nih…boring lak tetibe..k daaaaaaaaaaa
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 06/02/2009 at 12:16 am

    loh. nape x letak gambar tudung bau nyer tuh?

  2. 06/02/2009 at 7:49 am

    hahah sj tak letak…waaaa

  3. 07/02/2009 at 2:13 pm

    hehe.. tdg baru maneye yang.. hemmm nk tgk.. hehe.. sweet ayg abg..

  4. 08/02/2009 at 9:48 am

    waaa, manenye tdg baru ayg? waaa, emmm nk tgk..

  5. 08/02/2009 at 11:57 am

    model tudung ke? miahahahaha..(^_^)

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: