Home > Uncategorized > bZ weiyyYY!!!

bZ weiyyYY!!!

salammm..first aku nak ucap salam di mlm hari..mlm ker??? ye lah sbb aku wat entry nih stareted time 11:43pm hukhuk…ni je peluang yg aku ada nak mengGOGAHkan diri aku ngan blog…so sku mulakan ngan senyuman!!! aLwaYsss SmiLe!!!

naik cuti aritu aku tak mengah2 ag ngan keje aku yg menimbun tuh..adehh…masuk kelas ari first..fuhh dpt assignment…dlm kepala otak dah la igt tang projek 1..adeh laa…sabor ag tuhh…kelas ptg plak kelas BI…waaa kena wat report..due date till wednesday…adeh satu ari jerk..mau mcm nak pengsan aku….huhu…

adehh sian lak tgk cute pinguin ni jatuh huhu…g2 le aku skrg..kadang aku jatuh tp aku tetap bgn sbb kalo aku tak usaha sapa ag?? sbb yg nak berjaya aku…jadi aku tetap kena bgn…YA ALLAH…kuatkan semangat aku…

aku dah fening nii waaaaaaaaaa…..mahu tak nyer..next week kena siapkan lesson plan…pas tu kena present set induksi..pas tu kena wat projek 2 lak..akidah tak create group ag…huwaaaa bergedik2 ase otak aku nih tau bile pk hal nih adeh..mcm 24jam sehari tu tak cukup jerk..tp wat blog nyempat jerk..wahah sengaL tol…

haaa mcm miki kat ats tuh..g2 la aku adehh….sengal gak aku ek…hakhakhak…

mcm tak der idea dah nak taip pe..setakat nih dulu lahyer..kalo ada some story aku taip lah ye…tu pon kalo aku rajin hakhak…

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 05/02/2009 at 9:00 am

    word hard syg.. best r kehidupn sbg student.. abg pn trigt-igt lak mase study kt utm & tati.. suke ssgt.. kdg2 rs study lbh enjoy dr bkerja.. enjy ur study.. LOVE U..

  2. 05/02/2009 at 9:13 am

    waaa, kena tmbh 6jam bior ckp 30 jam sehari.. hekhek

  3. 05/02/2009 at 9:31 am

    waaa suke hati jerk nak tambah2 hakhak

  4. 09/02/2009 at 8:03 am

    hmm..best of luck ha..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: