Home > tag > TAG from ura~~~~

TAG from ura~~~~

adehhh berpoloh aku cari gambo..laptop aku nih mcm tak nak save pic je..jenuh aku gune berbagai kaedah nak save pic dr google image..n akhirnye siap gak esemen yg URA bagi wahahha..bangger siot…

URA~~~~ ngan bangger ura bace lah yer…
“lalalala….ada ubi ada batas..ada hari boleh ku balas…apa nak dikesalkan sudah nasib badan…”
waaaa lirik lagu P.Ramlee tuu kehkehkeh

k nih arahan yg aku terima tuk siapkan esemen huhu

Rules: Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tag 6 people

1. i am…a cute gurL..like smile owezz n USTAZAH rock g2 hakhak..so ni le pic yg aku amik dr google…cute mcm aku la tuh wahahah

2. i really want to go….nak jelajag kat bumi Allah yg maha agung…insya-allah akn ku jejak semua tempat2 yg indah…SUBHANALLAH…maha suci allah yg maha agungg….

3. my favorite place…of kozz ler pantai..wahh aman dunia tgk pandai yg seluas mata memandang…heheh ni pic aku curik from image google hehe jenuh aku kobek2 tauu

4. my favorite thing is…waaa my laptop ler…laptop no 1 n henset no 2…wahaha aku akan bertambah bahagia setiap kali kau pegang n kobek2 laptop aku wakakak sengaL punyer manusia…pic kat bwh nih laptop jenis pe tah…tapi aku suke kuikui
5. mt favorite drink is…waa teh panas buatan ummie yg tak terdapat di mana2 kedai..veru delicious tau!! tak cy??? jemput ler ke rumah aku heheh

6. my favorite food is..also my masakan ummi…waaa lagi2 kalo ummi wat pulut kuningg adeh…sanggup mkn satu puyukkk hakhakhak (puyuk=periuk)

7. my favorite colour definitely is…MAROON….

8. i live in…Kuala terengganu…wahh semangat bendera ganu aku tampal kat sini hakhak…

9. i was born in….of coz kuala terengganu..kat dlm hospital besar kuala terengganu..ummi aku ckp masa ummi aku nak lahirkan aku..ummi aku naik ambulans hehehe

10. i attended…. UDM 2003-2006..ermm masa nih kau wat DIPLOMA…hehe

11. my favorite story is…. ..SEPI TANPA CINTA…waaa feeling tau..baca lahhh

12. this is my hobby is…dgr lagu2 ct hakhakhak aku pon tak tahu napa aku letak gambo ct…hehe but bukti yg aku memang minat giles dgr sumer2 lagu ct hahah

13. and i definitely dream for…nak idup di samping insan yg tersyg…love u syg…MOHD AZRUL FAJRI…insya-allah we’ll be together….amiinnn

oyee2!!!!!!!! akhirnye siap jgk esemen aku setelah bertungkus lumuss hahaha bhgia aku hakhak…ilang satu bebann hakhak…
k lahh ni sini aku mengistiharkan 6 org yg bertuah yg aku TAG kat die wakaka…
pikok, datin illani, cikgu zam, kak tirana, eriQ n alif kaisah
Advertisements
Categories: tag
  1. 02/02/2009 at 9:17 pm

    hekhekhek.. ura ingt ha tak nak jawab ura ny tag.. tahniah diucapkan.. hehehe..smg dream comes true..hehe

  2. 02/02/2009 at 9:22 pm

    hekhekhek.. ura ingt ha tak nak jawab ura ny tag.. tahniah diucapkan.. hehehe..smg dream comes true..hehe

  3. 02/02/2009 at 10:44 pm

    ala awakkkkkkkkkkkkkk..,tag nie i dah buat minggu lepas.,tapi klu u nak i buat lagi pun boleh 😛

  4. 03/02/2009 at 7:14 am

    thnx ea..bley gak ku ilangkan keboringan ku niey..hehe

  5. 03/02/2009 at 7:41 am

    ura: tQ ura..hope so…erieQ: its up to u…dah wat kan..tak wat takper..sekdr suker2 hehe..pikok: aii semagt nyer nak wat..hehe..ok selamat menjawab hehe

  6. 03/02/2009 at 5:25 pm

    tahniah.. anda telah menjwb tag yg sy tggalkan ngn jayanya.. so len kali ley wt ag.. hakhakhak..

  7. 04/02/2009 at 4:41 pm

    manenyer tag utk sy..hakhak

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: